Facebook Pixel Ακόμα βάζει γκολ η Μονακό του Ζήκου! (BINTEO)
| 2013-11-05 09:00:00

Ακόμα βάζει γκολ η Μονακό του Ζήκου! (BINTEO)

Ακόμα βάζει γκολ η Μονακό του Ζήκου! (BINTEO)

"Σκυλίσια Μέρα" με το Tσάμπιονς Λιγκ να έχει σήμερα την τιμητική του. Θυμηθείτε τον αγώνα που σημειώθηκαν, πριν από δέκα χρόνια, τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση!

Ήταν ο αγώνας που έγραψε ιστορία. Ακόμα και μέχρι σήμερα σε κανένα άλλο παιχνίδι στο Tσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν μπει περισσότερα γκολ.

Φυσικά μιλάμε για το αλησμόνητο Μονακό – Λα Κορούνια που είχε γίνει σαν σήμερα, στις 5 Νοεμβρίου 2003, με τελικό σκορ …πόλο 8-3!

Μέρα Τσάμπιονς Λιγκ και είπαμε να βρούμε κάτι σχετικό από την κορυφαία διοργάνωση. Σαν σήμερα, λοιπόν, η Μονακό είχε τη ρέντα της ζωής της. Ακόμα σκοράρει, που λέει ο λόγος!

Με μια εξαιρετική ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό (έχασε από την Πόρτο), η Μονακό έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο στο Stade Louis II και ό,τι κι αν έκανε της έπιανε στο γήπεδο.

Άνοιξε το σκορ με τον Ροτέν στο 2΄. Ο Ζουλί πήρε την σκυτάλη για το 2-0, ενώ ο Πρσό, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, έβαλε ακόμα τέσσερα γκολ. Δίχτυα βρήκαν και οι Πλασίλ, Εντουάρντ Σισέ για τους Γάλλους.

Η Λα Κορούνια, που έγραψε την πιο μαύρη σελίδα της στην ευρωπαϊκή ιστορία, σκόραρε με τους Τριστάν (2) και Σκαλόνι.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι μπήκε σαν αλλαγή για τη Μονακό και ο Άκης Ζήκος στο 67΄.

Το ματς ήταν για την 4η αγωνιστική του ομίλου, ενώ την 3η η Λα Κορούνια είχε κερδίσει 1-0 τη Μονακό.

Στον όμιλο συμμετείχε και η ΑΕΚ, με την τελική βαθμολογία του ομίλου να είναι: 1. Μονακό 11 β., 2. Λα Κορούνια 10, 3. Αϊντχόβεν 10, 4. ΑΕΚ 2.

Απολαύστε τα γκολ από το παιχνίδι που έγραψε ιστορία… 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags