Facebook Pixel «Δεν ξέρω γιατί κατηγορούμαι. Ελπίζω μέχρι να πεθάνω να μάθω...»
| 2013-11-06 20:43:00

«Δεν ξέρω γιατί κατηγορούμαι. Ελπίζω μέχρι να πεθάνω να μάθω...»

«Δεν ξέρω γιατί κατηγορούμαι. Ελπίζω μέχρι να πεθάνω να μάθω...»

Για την υπόθεση των στημένων αγώνων απολογήθηκε την Τετάρτη ο Μάκης Ψωμιάδης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αρνούμενος κάθε κατηγορία που τον... βαραίνει. Διαβάστε αναλυτικά όλα είπε!

«Κυρία Πρόεδρε και σεβαστό δικαστήριο. έχω υποστεί μια ταλαιπωρία δύο ετών κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έχω μιλήσει σε κανένα ΜΜΕ. Με έχουν κατηγορήσει για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση και δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο κατηγορούμαι και ελπίζω μέχρι να πεθάνω να το μάθω. Κατηγόρησαν εμένα και την οικογένειά μου και το χειρότερο που θα μπορούσαν να μου κάνουν είναι ότι κατηγόρησαν το γιο μου. Χτύπησαν την οικογένειά μου άνευ λόγου και αιτίας. Ήρθαν να συλλάβουν εμένα, δεν με βρήκαν και αφού έφυγαν, μετά από δέκα λεπτά επέστρεψαν και συνέλαβαν το γιό μου στο σπίτι μου. Απέφυγα τη σύλληψη γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα αδύναμος και αυτό γιατί οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια από την πρώτη στιγμή με έχρισαν ένοχο και αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης», δήλωσε αρχικά.

Για τον Παπακώστα και το γιο του: «Αυτοί οι δύο είναι για κανένα Λούνα Παρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση. Μιλάω για ανικανότητα. Είναι ανίκανοι να κάνουν αυτά που λέει το κατηγορητήριο. Είναι μορφωμένοι και μοιάζουν σαν τη μύγα μες το γάλα στο χώρο».

Για τον κ. Μητρόπουλο: «Ήξερα τον αδερφό του από το 2001 κατά την διάρκεια την εμπλοκής μου με την ΑΕΚ. Αυτόν δεν τον ήξερα».

Για τον κ. Κοττούλα: «Τον κ. Κοττούλα ούτε κατ' όψη δεν τον ξέρω. Τον κ. Χριστοβασίλη δεν τον έχω γνωρίσει αλλά ξέρω ποιός είναι. Όλα τα έγγραφα που έχει στείλει η UEFA που θέλει να λέγεται και σοβαρή ομοσπονδία είναι απαράδεκτα κουτσομπολιά που έγραψαν αργόμισθοι δημοσιογράφοι της UEFA».

Για το πώς βρέθηκε στην Καβάλα, είπε: «Μετά από μια οικονομική καταστροφή, μετοίκισα στην Καβάλα για να ηρεμήσω. Οι τοπικοί άρχοντες, είχαν πρόβλημα με την ομάδα και ήθελαν να παρουσιάσουν κάποιο έργο στην πόλη. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Καλαντζής και ο τότε δήμαρχος Καβάλας κ. Εριφυλίδης πλησίασαν το γιο μου και τον έπεισαν να ασχοληθεί με την ομάδα. Εγώ δεν απέτρεψα το γιο μου από αυτή την ενασχόληση γιατί δεν ήθελα τα παιδιά μου να αποκοπούν από την γενέτειρα μου. Ο γιος μου είχε την οικονομική άνεση τότε επειδή είχε πουλήσει ένα στάβλο με άλογα του ιπποδρόμου στον κ. Νάνο -φίλο του κ. Κόκκαλη- και του είχε αποφέρει μεγάλο χρηματικό κέρδος. Αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να σώσουν την ομάδα».

Για τον λόγο που διέφυγε της σύλληψης: «Ίσως ήταν λάθος, το μόνο λάθος που έκανα. Έφυγα γιατί αισθάνθηκα αδύναμος γιατί με είχαν χρήσει όλοι ένοχο κατευθείαν. Ζητώ συγγνώμη από το σεβαστό δικαστήριο γιατί έφυγα, ακολούθησα μια κακή συμβουλή ενός δικηγόρου ο οποίος δεν είναι καν εδώ σήμερα δεν είναι πια κοντά μου. Βρισκόμουν 20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη εκεί στα Σκόπια ανά πάσα στιγμή μπορούσα να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη. Το 2002 που είχα τιμωρηθεί με 12 χρόνια φυλάκιση για την περίπτωση του κ. Λαλιώτη δεν έφυγα ήμουν εκεί. Αυτή τη φορά έφυγα γιατί με έπνιγε η αδικία ήταν λάθος και το πλήρωσα και θα το πληρώνω. Είμαι παντελώς αθώος , φταίω και εγώ γιατί δεν παρουσιάστηκα από την αρχή αλλά σέβομαι το δικαστήριο και θέλω να με δικαιώσετε».

Για το 3-0 της Καβάλας με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κύπελλο δήλωσε: «Η Καβάλα ήταν 4η τότε στη Σουπερ Λιγκ και ήταν λογικό να κερδίσει, τότε έφτασε μέχρι τα ημιτελικά που αποκλείστηκε από τον Άρη σε ματς στα οποία αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία γιατί τα κέντρα αποφάσεων δεν ήθελαν μια μικρή ομάδα στον τελικό αλλά μια ομάδα με κόσμο ώστε να γεμίσει το γήπεδο , δεν τους έκανε η Καβάλα των 900 φιλάθλων».

Για το 2-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «θυμάμαι ότι ήταν ένα πολύ σκληρό και βάναυσο ματς, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να ήταν στημένο , ενώ το 2-0 με τον Ηλυσιακό ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα».

Για το 3-0 με την Καρδίτσα, παιχνίδι στο οποίο είχε ηττηθεί η Καβάλα, δήλωσε: «Η Καβάλα είχε ήδη πετύχει το στόχο της και είχε ανέβει κατηγορία, οι παίκτες είχαν πάρει το πριμ και ήταν σε διακοπές δεν ήθελαν να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά. Τα πόδια του ποδοσφαιριστή είναι το μαγαζί του, αυτό του δίνει λεφτά για να ζήσει. Οι παίκτες πήγαν χαλαρά ενώ οι άλλοι καιγόντουσαν για να σώσουν την ομάδα, οι παίκτες της Καβάλας ήταν όλοι την ώρα στα κλαμπ και στα μπουζούκια και για αυτούς ήταν αγγαρεία να ταξιδέψουν 6 ώρες μέχρι την Καρδίτσα για ένα αδιάφορο παιχνίδι εφόσον είχαν πετύχει την άνοδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags