Facebook Pixel Στον δρόμο για Βραζιλία ο Πράνιτς!
| 2013-11-16 00:02:00

Στον δρόμο για Βραζιλία ο Πράνιτς!

Στον δρόμο για Βραζιλία ο Πράνιτς!

Η Κροατία, με τον Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται σε όλο το ματς, έφυγε με το 0-0 από την Ισλανδία και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα της. Με δέκα από το 50' οι γηπεδούχοι.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ισλανδία και Κροατία, μετά το 0-0 του πρώτου ματς. Μετά από ένα απόλυτα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ήρθε η κόκκινη στον Σκούλασον στο 50' για να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι.

Οι Κροάτες με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν πάρα πολύ, έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στο 67ο λεπτό ο Χάλντορσον είπε όχι σε σουτ του Μόντριτς, όπως έκανε και το 70' σε πλασέ του Ράκιτιτς. Στο 80' ο Γκίλφι Σίγκουρντσον εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Σίμουνιτς να διώχνει πάνω στη γραμμή σχεδόν, ενώ στο 83' ο Μάντζουκιτς έστρωσε με κεφαλιά στον Ράκιτιτς, ο οποίος είδε το σουτ του να περνά λίγα εκατοστά άουτ.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χαλντόρσον, Μπιάρνασον, Άρνασον, Ρ. Σίγκουρντσον, Ο.Σκούλασον, Α.Σκούλασον, Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Φινμπόγκασον (63' Γκίσλασον), Σίκγκθορσον (46' Γκούντγιονσεν).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Πέρισιτς, Ιλίσεβιτς (46' όλιτς), Μόντριτς, Ράκιτιτς, Σρνα, Πράνιτς, Εντουάρντο (72' Ρέμπιτς), Μάντζουκιτς (87' Μπένκο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags