Facebook Pixel Τέλος το Fifa Manager!
| 2013-11-26 21:29:00

Τέλος το Fifa Manager!

Τέλος το Fifa Manager!

Οριστική ήττα της EA απ' το Football Manager της Sega!

 

Πέρυσι η EA Sports δεν κυκλοφόρησε το NBA Live, αφήνοντας το NBA 2K να πάρει το μονοπώλιο.

Στην αγορά των manager games, η Electronic Arts θα πετάξει από φέτος...λευκή πετσέτα, καθώς έβαλε τέλος στο Fifa Manager!

Το manager game που αρχικά ονομαζόταν Total Club Manager και τρία χρόνια μετά μετονομάστηκε σε "FIFA Manager" καθιερώθηκε για μία δεκαετία σε όσους ήθελαν 3D απεικόνιση, χαρακτηριστικό που ακολούθησε η Sports Interactive απ' το Football Manager 2009, βάζοντας τέλος και σε αυτό το πλεονέκτημα του ανταγωνιστή της.

Το FIFA Manager 14 είναι το τελευταίο game της σειράς, όπως ομολόγησε ο Gerald Köhler, lead desihner του παιχνιδιού. "Ένα παιχνίδι κυριάρχησε στην αγορά τα τελευταία χρόνια" παραδέχθηκε ο Köhler, παραδεχόμενος την ανωτερότητα του Football Manager. Πλέον, το αν η σειρά θα συνεχίσει χωρίς την EA στο τιμόνι, εξαρτάται απ' τους developers της εταιρείας ανάπτυξης Bright Future και τους fans της.

Στο μέλλον, οι προγραμματιστές της σειράς θα δημιουργούν expansions "όποτε μπορούν" όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ ευχαρίστησαν όσους χρήστες τους τίμησαν με την αγορά τους.

Πηγή: gameworld.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags