Facebook Pixel Ακόμα το σκέφτεται ο Νοτιάς...
| 2013-11-26 22:05:00

Ακόμα το σκέφτεται ο Νοτιάς...

Ακόμα το σκέφτεται ο Νοτιάς...

Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας δεν έχει απαντήσει ακόμη στην «πρόσκληση» για συμμετοχή στην «Αγιά Σοφιά» και παρουσιάζεται... σφιγμένος -Τις απαντήσεις κι άλλων οικονομικών παραγόντων περιμένει εντός των ημερών ο Μελισσανίδης

Με τον Πέτρο Παππά και τον Πόλυ Χατζηιωάννου να είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσέγγισε στη συνέχεια όλα τα μέλη της μετοχικής σύνθεσης του 2004, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς». Μεταξύ αυτών ήταν και ο Νίκος Νοτιάς, με τον οποίο ο Τίγρης είχε κάνει κάποιες πρώτες επαφές από το καλοκαίρι (με αφορμή το προπονητήριο), ωστόσο η ουσιαστική συζήτηση έγινε στις αρχές του μήνα.
Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Ελλάδα για την παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου και πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής συναντήθηκε με τον Τίγρη στα γραφεία της Aegean. Σε αυτό το ραντεβού συζητήθηκαν διεξοδικά τόσο το θέμα του προπονητηρίου των Σπάτων, όσο και αυτό του γηπέδου. Ο Νοτιάς άκουσε τις απόψεις του Μελισσανίδη και για τα δύο αυτά ζητήματα και αποχώρησε με την προοπτική να σκεφτεί και να μεταφέρει τις αποφάσεις του. Παρά το κλίμα αισιοδοξίας που επικράτησε εκείνες τις μέρες, στο aek365 είχατε διαβάσει ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρουσιάστηκε σκεπτικός.

Η συνέχεια στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags