Facebook Pixel Δεν είναι βλάκας ο Ζεβλάκοφ!
| 2010-12-18 17:09:00

Δεν είναι βλάκας ο Ζεβλάκοφ!

Δεν είναι βλάκας ο Ζεβλάκοφ!

Δεν ήρθε για να πάει στον Βέρτη ο Ζεβλάκοφ! Ο Πολωνός αμυντικός, ο οποίος βρέθηκε πριν δύο εβδομάδες στην Αθήνα ...ψάχνεται και ψάχνει.

Παρότι βρίσκεται πλέον αισίως στα 35, ο Ζεβλάκοφ αισθάνεται ακόμα σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ψάχνει για νέο συμβόλαιο, καθώς η κατάσταση στην Ανκαραγκουτσού όπου ανήκει, έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η τουρκική ομάδα χρωστάει 33 εκ. ευρώ σε ποδοσφαιριστές (πρώην και νυν) και σύμφωνα με σχετική απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τουρκίας, θα πρέπει να τα καταβάλλει το αργότερο μέχρι την 26η Δεκεμβρίου!

Το χειρότερο για την Ανκαραγκουτσού είναι πως σε αυτή την κατεύθυνση πιέζει και η UEFA, η οποία είναι αμείλικτη σε θέματα οικονομική προστασίας των ποδοσφαιριστών.

Αν, λοιπόν, μέχρι την επομένη των Χριστουγέννων τα χρέη δεν έχουν εξοφληθεί, η Ανκαραγκουτσού κινδυνεύει με διάλυση, με αποτέλεσμα να μείνουν ελεύθεροι όλοι οι παίκτες της.

Ο Ζεφλάκοφ, ο οποίος είναι χρόνια στο ποδοσφαιρικό κουρμπέτι και έχει δει την καταστροφή να πλησιάζει, πήρε τα μέτρα του προετοιμάζοντας την προσφυγή του καθώς βρίσκεται μεταξύ των παικτών που είναι απλήρωτοι, ενώ παράλληλα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός, φυσικά, πολύ δύσκολα θα είναι ο Ολυμπιακός, παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε, αφού τα χρόνια έχουν περάσει και η Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται σε ανανέωση.

Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να βρει στέγη σε άλλη ομάδα του Λεκανοπεδίου, καθώς λέγεται πως είχε ήδη μια διερευνητική επαφή με πρώην προπονητή του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags