Facebook Pixel Του μιλάνε μόνο στα ...γαλλικά!
| 2010-12-18 17:27:00

Του μιλάνε μόνο στα ...γαλλικά!

Του μιλάνε μόνο στα ...γαλλικά!

Μόνο τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους του μιλάμε μόνο στα ...γαλλικά.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν ξέρει γαλλικά, ωστόσο τα συγκεκριμένα τα καταλαβαίνει και πολύ καλά μάλιστα. Δυστυχώς για τον ίδιο, έχει πολλές αντιπάθειες στις τάξεις της "Βασίλισσας" και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που δεν του απευθύνουν το λόγο ή του τον απευθύνουν μόνο για να τον ...στολίσουν.

Την είδηση αποκάλυψε ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης και δεν μπήκε στον κόπο να τη διαψεύσει κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης: ούτε παίκτης ούτε διοικητικός παράγοντας.

Ποιοι είναι οι τρεις με τους οποίους ...μιλιέται ο Ρονάλντο; Ο συμπατριώτης του Πέπε, ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο και ο Αργεντίνος Ντι Μαρία.

Ο χειρότερος εχθρός του λέγεται πως είναι ο αρχηγός Ίκερ Κασίγιας, κάτι που αποδεικνύεται και από τον χαρακτηρισμό "εγωιστής", που απέδωσε στον Κριστιάνο η σύντροφος του Ισπανού πορτιέρο και δημοσιογράφος, Σάρα Καρμπονέρο. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ - φωτορεπορτάζ του νέου sportdog.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags