09/12/13 - 16:20

Προϊοντα UNICEF και στο "Red Store"

Προϊοντα UNICEF και στο "Red Store"
31.375views

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως τα επίσημα προϊόντα της UNΙCEF είναι πλέον διαθέσιμα στο δίκτυο των καταστημάτων «Red Store» & στο www.redstore.gr.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Τα επίσημα προϊόντα της UNΙCEF είναι πλέον διαθέσιμα στο δίκτυο των καταστημάτων «Red Store» & στο www.redstore.gr.

Αγοράζοντας τα προϊόντα οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να συμβάλουν ενεργά στη μεγάλη κοινή προσπάθεια της UNICEF και της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κάθε αγορά μπορεί να σώσει μια παιδική ζωή!

Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου , στάδιο « Γ.Καραϊσκακης» τηλ : 2104836860
Ηφαίστου 11 , Μοναστηράκι τηλ : 2103214889

Σχετικά με τη Συνεργασία UNICEF-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει να συγκεντρώσει 2 εκ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισοδυναμεί με τη διάσωση 50.000 παιδιών προσφέροντας παράλληλα αφιλοκερδώς τη φανέλα της ομάδας για την προβολή της UNICEF. Ταυτόχρονα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την εκστρατεία “100% Campaign” που αφορά την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

Υπενθυμίζεται ότι 1,5 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί με εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα. Περίπου 20 τοις εκατό όλων των παιδιών δεν υποβάλλονται στα βασικά εμβόλια, διότι η φτώχεια, οι συγκρούσεις, οι ελλιπείς υποδομές ή οι περιορισμένες δυνάμεις των κυβερνήσεων καθιστούν δύσκολη την κάλυψή τους. Η εκστρατεία “100% Campaign” έχει στόχο να εξασφαλίσει ότι όλα τα παιδιά σε δυσπρόσιτες περιοχές θα λαμβάνουν τα σωτήρια εμβόλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ