11/12/13 - 19:28

"Η Ελλάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης"

"Η Ελλάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης"
40.541views

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τα 67 χρόνια από την ίδρυση της UNICEF. "Είναι ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δείξουμε όλοι ότι η Ελλάδα, της οποίας άξιος πρεσβευτής είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, παραμένει η Ελλάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης", είναι το μήνυμα του προέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα 67 χρόνια από την ίδρυση της UNICEF:

"H 11η Δεκεμβρίου είναι μέρα αφιερωμένη στα παιδιά ολόκληρου του κόσμου. Σαν σήμερα ξεκίνησε το μεγάλο ανθρωπιστικό έργο της η UNICEF. Όμως 67 χρόνια μετά, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και δυστυχώς είναι μεγάλα. Η ανάγκη υποστήριξης της σημαντικής προσπάθειας για τη σωτηρία παιδικών ψυχών είναι αδιαμφισβήτητη.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποστηρίζει έμπρακτα το έργο της UNICEF σε όλα τα επίπεδα και συμβάλλει με κάθε τρόπο ώστε να σωθούν 50.000 παιδιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση σε εμβόλια.

Είναι ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δείξουμε όλοι ότι η Ελλάδα, της οποίας άξιος πρεσβευτής είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, παραμένει η Ελλάδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ