Facebook Pixel Λίγος για ΠΑΟΚ - τον θέλει η μισή Σούπερ Λιγκ!
| 2013-12-15 10:00:00

Λίγος για ΠΑΟΚ - τον θέλει η μισή Σούπερ Λιγκ!

Λίγος για ΠΑΟΚ - τον θέλει η μισή Σούπερ Λιγκ!

Ποιον παίκτη που έκανε «καλό» όνομα στον Δικέφαλο θέλουν τώρα οι... μισές ομάδες από την Λίγκα; Ποια έχει το προβάδισμα και γιατί; Η απάντηση στον sportdog!

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην Σούπερ Λιγκ, με τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και της Λάρισας, έμεινε ελεύθερος από την Σανλιούρφασπορ και ήδη έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Ξάνθη και Απόλλωνα, ενώ όπως γράφει η στήλη «spordog penalty», η περίπτωσή του απασχολεί και τον Παναιτωλικό!

Μάλιστα, οι Αγρινιώτες έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την απόκτησή του, καθώς στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Μάκης Χάβος! Ο Έλληνας κόουτς γνωρίζει πολύ καλά τον Φωτάκη και ίσως να μπορεί να τον πείσει να έρθει στον Παναιτωλικό.

Ο Φωτάκης πάντως δεν θα βιαστεί και θα περιμένει την καλύτερη πρόταση. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι το όνομά του είχε «ακουστεί» μέχρι και για Παναθηναϊκό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags