Facebook Pixel Το μήνυμα του Κριστιάνο στoν Σερ Άλεξ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-12-16 19:55:00

Το μήνυμα του Κριστιάνο στoν Σερ Άλεξ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμα του Κριστιάνο στoν Σερ Άλεξ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βραβεύτηκε από το BBC ως η αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, έχοντας ολοκληρώσει την προπονητική καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνέιτεντ.

Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ανέδειξε, είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης πλέον, να μην δίνει το παρόν, έστειλε ωστόσο το μήνυμά του στον ποδοσφαιρικό πατέρα του.

Ο Σκοτσέζος ανταπέδωσε το χειροκρότημα το κόσμου που τον υποδέχθηκε όρθιο στην σκηνή, και στη συνέχεια άκουσε την υπόκλιση του Ρονάλντο:

«Σερ Άλεξ, το βραβείο αυτό σου ανήκει διότι αυτό που πέτυχες δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι' άλλη μια φορά, διότι από την ημέρα που ήρθα στη Μάντσεστερ, 18 μόλις ετών, με έκανες να νιώσω επαγγελματίας. Σου χρωστάω πάρα πολλά κι ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα το οφείλω σε μεγάλο βαθμό και σε εσένα» είπε μεταξύ άλλον ο Κριστιάνο.

Μετά το μήνυμα του Πορτογάλου σούπερσταρ, ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον παρέδωσε στον Φέργκιουσον το βραβείο, με το Σκοτσέζο να ευχαριστεί πάνω από όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του στον πάγκο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags