Facebook Pixel Επιτροπή σωτηρίας στον Άρη!
| 2013-12-18 12:24:00

Επιτροπή σωτηρίας στον Άρη!

Επιτροπή σωτηρίας στον Άρη!

Ο Αρης βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η ανάγκη δημιουργίας μιας επιτροπής σωτηρίας που θα ασκεί μέχρι νεωτέρας καθήκοντα διοίκησης είναι επιβεβλημένη.

Σε αυτό συμφωνούν άπαντες στον Αρη, ωστόσο το σώμα της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Αρη είναι αυτό που θα κληθεί σήμερα να αποφασίσει για τα πρόσωπα που ηγηθούν αυτής της προσπάθειας.

Η ΠΑΕ έμεινε χθες και τυπικά ακέφαλη μετά την παραίτηση του Δημήτρη Ηλιάδη και των συνεργατών του στο συμβούλιο, όμως ο Αρης πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, να έχει εκπροσώπηση και να διαφυλάξει τα συμφέροντά του. Αναγκαία φυσικά θεωρείται και η συγκέντρωση χρημάτων. Χθες ο Αρης κατέβαλε στον Κουλουχέρη 9.500 ευρώ, ο οποίος απειλούσε την ομάδα με αφαίρεση βαθμών, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που επίσης κινούν διαδικασίες τιμωρίας για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, ο Αρης έχει ανάγκη από ένα ποσό της τάξης των 120.000 ευρώ ώστε να διατηρήσει σε ισχύ διακανονισμούς που πέτυχε στο παρελθόν. Στους επόμενους μήνες θα χρειαστεί μια «ένεση» του 1 εκατ. ευρώ ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του. Ολα αυτά τα θέματα συζητήθηκαν χθες μεταξύ 20-25 παραγόντων σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οι προθέσεις των οποίων για τον Αρη θα φανούν σήμερα στη συνέλευση, ενώ τις προθέσεις του αναμένεται να γνωστοποιήσει και ο Λάμπρος Σκόρδας.

«Υπάρχει πρόταση συγκεκριμένη. Πάμε σε νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. Εμένα η γνώμη μου είναι πως όσοι πήραν λάμψη από τον Αρη πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, όσα μπορεί ο καθένας, να βοηθήσουμε την ομάδα και πρώτο στη λίστα βάζω τον εαυτό μου. Τα σενάρια περί Γ' Εθνικής εγώ δεν τα ανέχομαι, γιατί αν πάμε εκεί, θα κάνουμε 10 χρόνια να ανέβουμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Π. Στεφανίδης, για να προσθέσει: «Εχω συγκεκριμένο πλάνο. Το βασικό για εμένα είναι το άρθρο 99 το οποίο χρειάζεται ένα πλάνο και ένα ποσό. Δεν νομίζω πως είναι πάνω από 200.000 ευρώ για το άρθρο 99. Θα κάνουμε κάποιες πράξεις να τονώσουμε το ηθικό των παικτών. Θα προσπαθήσουμε και με τα λόγια και με τις πράξεις να κάνουμε τα πάντα για να πάει καλά η ομάδα».

Χάλασε το προξενιό

«Ο κ. Ηλιάδης προστάτευσε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις συζητήσεις του με τον κ. Κωνσταντινίδη, τον οποίον εγώ ?προξένευσα? στον πρόεδρο της ΠΑΕ» δήλωσε το πρώην μέλος του ΔΣ, Θ. Αθανασιάδης.

Σε ό,τι αφορά το θέμα Ουντότζι, χθες το βράδυ μέλη της ΚΜΑ έλεγαν πως στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση αναίτιας αποχώρησής του από την ομάδα.

Ανάστατοι οι παίκτες, ενημερώθηκε ο Μιλίνκοβιτς

Οι παίκτες του Αρη πληροφορήθηκαν χθες τα νέα σχετικά με την αποχώρηση της διοίκησης Ηλιάδη. Στα αποδυτήρια υπάρχει έντονη ανησυχία για το μέλλον τους. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο θέμα του Ουντότζι και φυσικά γνωρίζει πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νιγηριανό στο εξαιρετικά κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες ακολούθησαν οι Νίκος Αγγελούδης, Ρούμπεν Πουλίδο, Νίκος Ψυχογιός, Αντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης. Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο είχε ο Ανδρέας Ηρακλής που επίσης ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Αρη. Θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης». Η συνέλευση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου μετά και τη χθεσινή παραίτηση της διοίκησης Ηλιάδη. Παράγοντες του Αρη θα ζητήσουν από τα μέλη εξουσιοδότηση για τη δημιουργία υπηρεσιακής διοίκησης ώστε ο σύλλογος να μη μείνει διοικητικά ακέφαλος.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

Αναφορικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η Κοινωνία Μελών εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη του ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από το μεσημέρι της Δευτέρας, 16/12/2013, στερείται διοικητικού συμβουλίου κατόπιν προφορικών παραιτήσεων των μελών της, οι οποίες υποβλήθηκαν εγγράφως σήμερα, Τρίτη 17/12/2013. Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν κατόπιν αυτών των εξελίξεων και τα θέματα που αφορούν το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ». Επίσης θα συζητηθεί ο εσωτερικός διαχειριστικός έλεγχος που έγινε στην ΠΑΕ για τις περιόδους 2004-2012.

Η στάση των οπαδών

Το βράδυ της Δευτέρας ο σύνδεσμος «Super 3» με ανακοίνωσή του διευκρίνισε πως κανένα μέλος του δεν θα παραβρεθεί σε αυτή τη συνέλευση. «Βαρεθήκαμε συνέχεια να προσπαθούν να χρεώσουν οτιδήποτε γίνεται στον κόσμο και ιδιαίτερα στους συνδέσμους…» ανέφερε μέρος της ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Σενάρια για Παπαδόπουλο

Φήμες θέλουν τον Σούλη Παπαδόπουλο να επιστρέφει στον πάγκο του Αρη στη θέση του Μιλίνκοβιτς. Θυμίζουμε ότι ανάλογη «αποστολή» είχε ανατεθεί και πέρυσι στον Ελληνα τεχνικό από τη διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα. Ανθρακες ο θησαυρός για επενδυτή

Ανθρακες ο θησαυρός με τον υποψήφιο επενδυτή της ΠΑΕ Αρης, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε ότι θα επενδύσει στην ομάδα εφόσον μπει στο άρθρο 99 ή εάν πέσει στη Γ' Εθνική! Επίσης κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης ζήτησε να του δώσει 500.000 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό και να παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ για τα επόμενα 5 χρόνια. Ξεκάθαρη απάντηση πάντως ο κ. Κωνσταντινίδης για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες (είπε ότι μεταφέρει πολύτιμους λίθους από την Αφρική στην Ελβετία) δεν έδωσε.

«Το έγκλημα έχει ονοματεπώνυμο»

Ο συνδυασμός «100 χρόνια Αρης» που είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές με επικεφαλής του τον Λάμπρο Σκόρδα εξέδωσε χθες ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο ΑΡΗΣ στην εντατική, ένα βήμα πριν από τη ολοκληρωτική διάλυση, χωρίς διοίκηση, τελευταίος στη βαθμολογία λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, με ποδοσφαιριστές απλήρωτους να ψάχνουν την έξοδο και με μηδαμινά προσδοκώμενα έσοδα μοιάζει να αδυνατεί να αποφύγει το μοιραίο.

Μιλήσαμε για έγκλημα, έρχεται κι η τιμωρία.

Είπαμε ότι αυτή η διοίκηση

Δεν ξέρει ποδόσφαιρο

Δεν έχει λεφτά

Δεν έχει εμπειρία και γνώση για να βοηθήσει την ομάδα. Το έγκλημα έχει ονοματεπώνυμα.

Αναμένοντας τις εξελίξεις, διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι οι θέσεις μας είναι στις πολεμίστρες...».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags