Facebook Pixel Τα ρεκόρ του «τρελαμένου» Τζιμπούρ!
| 2011-04-08 22:01:00

Τα ρεκόρ του «τρελαμένου» Τζιμπούρ!

Τα ρεκόρ του «τρελαμένου» Τζιμπούρ!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και φαίνεται πως βρήκε την ομάδα που του ταιριάζει.

Ο Αλγερινός επιθετικός, έχει κάνει προσωπικό ρεκόρ και δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι σε 8 ματς έχει πετύχει 6 γκολ! Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, έχει δημιουργήσει 14 τελικές προσπάθειες με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και οι έξι από αυτές, έχουν καταλήξει στα δίχτυα.

Και τι σημαίνει αυτό; Πως στις δύο τελικές προσπάθειες, η μια μπαίνει γκολ. Πρόκειται για προσωπικό ρεκόρ του Αλγερινού, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα και όπως όλα δείχνουν, ο Ράφικ έχει βρει αυτό που του… ταιριάζει!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Τζιμπούρ, είναι κάτι παραπάνω από αποτελεσματικός και από τότε που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, είναι στην πρώτη θέση της Super League, στο σχετικό κομμάτι.

Ο «τρομοκράτης», έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμη καλύτερα τα ποσοστά του, αφού απομένουν δύο αγωνιστικές (με Ατρόμητο εκτός και με Λάρισα εντός) και θα έχει κι άλλες ευκαιρίες...

Άλλωστε, αυτές τις μέρες «τρελαίνεται» ποδοσφαιρικά και σκοράρει συνεχώς, καθώς τον μήνα Απρίλιο έχει παίξει 12 ματς στην Ελλάδα και έχει βρει δίχτυα 7 φορές!

Πηγή: Gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags