Facebook Pixel Αυτοί τους έκλεισαν το στόμα!
| 2013-12-31 19:30:00

Αυτοί τους έκλεισαν το στόμα!

Αυτοί τους έκλεισαν το στόμα!

Μίτσελ και Πεδουλάκης δέχθηκαν μεγάλο… πόλεμο, όμως και οι δύο βγήκαν νικητές το 2013 δίνοντας τις απαντήσεις τους σε όσους τους είχαν «τελειώσει».

Όταν ένα προπονητής παίρνει τα ηνία σε μία μεγάλη ομάδα τότε όλοι περιμένουν άμεσα αποτέλεσμα και αν αυτό δεν έρθει, θα ακολουθήσουν οι «βολές». Το 2013 που μας χαιρετάει, έδειξε δύο μεγάλους νικητές από τη μάχη της (κακοπροαίρετης πολλές φορές) κριτικής και δεν είναι άλλοι από τους Μίτσελ-Πεδουλάκη!

«Ποιος Μίτσελ μωρέ…»

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από το… ποδόσφαιρο αι να ξεκινήσουμε με τον Μίτσελ. Ο Ισπανός έκατσε στο πάγκο του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο του 2013, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μπροστά τους τα ματς με την Λεβάντε για το EuropaLeague, ενώ το πρωτάθλημα είχε και πάλι «καθαρίσει» και το μόνο που έμενε ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο.

Αποκλεισμός από την Λεβάντε, ισοπαλία στο ντέρμπι και μάλιστα μέσα στο Καραϊσκάκη από τον χειρότερο Παναθηναϊκό της 20ετίας και κατάκτηση του κυπέλλου με τα… χίλια ζόρια. Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν για να αρχίσει η γκρίνια, τα «με τον Μίτσελ θα πάμε ChampionsLeague;» και όλα αυτά τα ωραία σε Τύπο και εξέδρα.

Τελικά ο Ισπανός έμεινε, δούλεψε την ομάδα το καλοκαίρι, έφερε τους παίκτες που ήθελε και όχι μόνο έχει «κλειδώσει» από τον Δεκέμβριο το πρωτάθλημα, όχι μόνο είναι αήττητος στην Ελλάδα, αλλά πήρε και την πολυπόθητη πρόκριση στους «16» του ChampionsLeague! Είπε κανείς τίποτα;

«Άσε μας ρε Πεδουλάκη»

Το καλοκαίρι του 2012 ο Παναθηναϊκός γυρνούσε σελίδα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βγαίνει μπροστά και τον τεράστιο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήνει τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης. Όχι ο Πεδουλάκης, αλλά και ο Θεός ο ίδιος αν ερχόταν θα υπήρχε η γκρίνια καθώς ο έρωτας του κόσμου με τον «Ζοτς» ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλος.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτιζε, οι μισές μεταγραφές δεν έπιασαν και ο Πεδουλάκης αλλάζει χρόνο στο Τριφύλλι μέσα στην αμφισβήτηση ώσπου να έρθει το 2013 και να κλείσει με τη σειρά του τα στόματα. Παίρνει αρχικά το κύπελλο, παίρνει και το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας και αν η ομάδα δεν… έσκαγε στο τέταρτο ματς με την Μπαρτσελόνα μπορεί να γινόταν και το θαύμα.

Μετά το νταμπλ ο Πεδουλάκης κέρδισε την συμπάθεια από τον κόσμο του Παναθηναϊκό, αλλά και πάλι το κακό φετινό ξεκίνημα έφερε ξανά μουρμούρα μέχρι και σενάρια για την αντικατάστασή του. Τι το ήθελαν όμως; Λίγο πριν φύγει το έτος πάλι ήρθαν όλα τούμπα από τον κόουτς του Τριφυλλιού βάζοντας τέρμα στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού, κρατάει με το ένα χέρι το κύπελλο, βλέπει και πάλι το πρωτάθλημα να έρχεται και πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία για το Top-16 με στόχο τον Μάιο να βρίσκεται στο Μιλάνο.

*Μίτσελ και Πεδουλάκης δεν είναι οι μοναδικοί που αμφισβητήθηκαν, ωστόσο όλοι έπεσαν πάνω τους στην αρχή και από τη στιγμή που η θέση τους είναι σαν… ηλεκτρική καρέκλα, αυτό από μόνο του κάνει τις «απαντήσεις» τους αφοπλιστικές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags