Facebook Pixel Προς αναβολή το κρίσιμο ΔΣ του ΠΑΟ!
| 2011-04-09 22:35:00

Προς αναβολή το κρίσιμο ΔΣ του ΠΑΟ!

Προς αναβολή το κρίσιμο ΔΣ του ΠΑΟ!

Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των μετόχων και η απροθυμία ορισμένων να πάρουν μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αναμένεται να οδηγήσουν σε αδιέξοδο το επικείμενο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την προσεχή εβδομάδα.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ολοένα και χειροτερεύει, αλλά οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το συνειδητοποιήσουν. Εν αναμονή του ΔΣ της Παρασκευής 15 Απριλίου ή και νωρίτερα εάν επιτευχθεί συμφωνία, οι παρασκηνιακές επαφές και διεργασίες που γίνονται στο Τριφύλλι για την εξεύρεση λύσης, δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα, κυρίως σε ότι αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.


Διότι όπως έχουν διαμορφωθεί τα οικονομικά του Παναθηναϊκού, είναι αναγκαίο να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο κάθε μέτοχος εμμένει στη θέση του και δεν σκοπεύει να συγκλίνει με κάποιον άλλο, ενώ αρκετοί δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ, κάτι που σημαίνει ότι είναι απίθανο να συγκεντρωθεί το ποσό που θα προκηρυχθεί.


Με αυτά τα δεδομένα, το πιο πιθανό είναι ότι το επικείμενο ΔΣ θα είναι μία επανάληψη του προηγούμενου, όπου θα εκτοξευτούν αλληλοκατηγορίες και δεν πρόκειται να δοθεί λύση. Μία εξέλιξη που είναι η χειρότερη δυνατή για τον Παναθηναϊκού, αφού θα χάσει και άλλο χρόνο τη στιγμή που θα έπρεπε να έχει μπει μπροστά ο προγραμματισμός της σεζόν 2011-2012...

Πηγή: Prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags