Facebook Pixel Γ. Σερέτης για ΠΑΟ: Kι όμως, δεν έχασε από την άμυνα!
| 2014-01-06 16:34:00

Γ. Σερέτης για ΠΑΟ: Kι όμως, δεν έχασε από την άμυνα!

Γ. Σερέτης για ΠΑΟ: Kι όμως, δεν έχασε από την άμυνα!

Ο Γιάννης Σερέτης αναλύει τη χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού με το βλέμμα και τη σκέψη στο μέλλον, εστιάζοντας στις αδυναμίες του Τριφυλλιού…

Διαβάζω και ακούω από χθες το απόγευμα: «Δεν είναι δεξιός μπακ ο Τριανταφυλλόπουλος». «Πολλά λάθη ο Σίλντενφελντ». «Τρικυμία στην άμυνα». «Αν δεν ήταν σε καλή ημέρα ο Καπίνο στο α’ μέρος, θα είχε φάει άλλα δύο». Δεν ξέρω, μπορεί εγώ να βλέπω άλλο ποδόσφαιρο. Δεν διαφωνώ με κανένα απ΄ αυτά τα σχόλια, αν και τις περισσότερες φάσεις ο Παναθηναϊκός τις δέχθηκε από την αριστερή του πτέρυγα με Νάνο – Ζέκα στο α΄ μέρος και το βασικό αμυντικό πρόβλημά του ήταν ότι δεν μπόρεσε να βρει ΠΟΤΕ «φάρμακο» στις κινήσεις του Καμαρά, γιατί δεν μπόρεσε να του βγει σχεδόν ποτέ κανείς ΜΠΡΟΣΤΑ από τη μπάλα (ούτε στόπερ, ούτε χαφ!!!).

Μα χθες ο Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε καθαρά και δίκαια λόγω της αμυντικής του συμπεριφοράς και των σφαλμάτων στον ανασταλτικό τομέα (παρεμπιπτόντως και με «κομμένο» οφσάιντ του Καμαρά στο β΄ μέρος και με σούπερ διαιτησία από τον Κάκο από τον οποίο περίμεναν πολλοί «ομορφιές» λόγω της ανακοίνωσης του ΠΑΟ για τον χειρισμό του στον περιστατικό με τον Νίκο Μαρινάκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να τα λέμε κι αυτά…). Εχει χάσει ουκ ολίγους πόντους στην τρέχουσα σεζόν από ατομικές γκάφες ή συνολικά από την αμυντική του συμπεριφορά. Όχι όμως χθες.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags