Facebook Pixel Τα πριμ του Ολυμπιακού για τον πόνο του άλλου!
| 2014-01-09 18:11:00

Τα πριμ του Ολυμπιακού για τον πόνο του άλλου!

Τα πριμ του Ολυμπιακού για τον πόνο του άλλου!

Διαβάστε με ποιο τρόπο αποφάσισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού να στηρίξουν ένα ολόκληρο νησί που ακόμα μετράει τις πληγές του από πρόσφατη κακοκαιρία.

Σε μία εξαιρετική κίνηση θα προχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα την Ψέριμο. Πρόκειται για το γραφικό ψαρονήσι που συνδέεται με γραμμή φέρι μποτ με την Κάλυμνο και το οποίο στις 23 Νοεμβρίου είχε κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...

Εκεί λοιπόν θα... χτυπάει την Παρασκευή το βράδυ η καρδιά του Ολυμπιακού, στο νησάκι των 30 οικογενειών που πλήγηκε από την καταστροφική κακοκαιρία πριν από 1,5 μήνα! Αντιπροσωπεία των «ερυθρόλευκων» θα βρεθεί στην Ψέριμο, όπως έκανε και ο Κάρολος Παπούλιας, για να συμπαρασταθεί ηθικά και υλικά στους κατοίκους!

Πριν από λίγο καιρό ο Δήμαρχος Καλύμνου, Δημήτρης Διακομιχάλης, είχε στείλει επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και εξηγούσε ότι χρειάζονται βοήθεια οι πλημμυροπαθείς στην Ψέριμο. Η επιστολή αυτή βρήκε ανταπόκριση και έτσι στις 10 Ιανουαρίου οι Πειραιώτες θα βρεθούν στο νησί και θα δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

Μάλιστα, θα δώσουν στους πλημμυροπαθείς και ένα σεβαστό ποσό για να γιατρέψουν τις πληγές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία. Όπως έμαθε η στήλη «sportdog penalty», θα τους δοθούν και χρήματα που μάζεψαν οι παίκτες από τα πριμ στα ματς με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ, τα οποία είναι σίγουρα πάνω από 55.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags