Facebook Pixel Αιγάλεω: "Εμείς δεν έχουμε τόσους οπαδούς"!
| 2014-01-16 17:35:00

Αιγάλεω: "Εμείς δεν έχουμε τόσους οπαδούς"!

Αιγάλεω: "Εμείς δεν έχουμε τόσους οπαδούς"!

Τη φοβερή αυτή ατάκα ξεστόμισε ο νομικός εκπρόσωπος του Αιγάλεω κατά τη διάρκεια της απολογίας της ομάδας των δυτικών προαστίων στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ!

Η διαδικασία ξεκίνησε με αίτημα αναβολής από την πλευρά του Αιγάλεω, με τον νομικό εκπρόσωπο του στην υπόθεση, τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, να υποστηρίζει ότι αν αυτό γίνει δεκτό, στην επόμενη συνεδρίαση θα καταυθέσει ο αστυνομικός διευθυντής του Αιγάλεω. Ο δικηγόρος της ΑΕΚ Χάρης Γρηγορίου πήρε τον λόγο και επεσήμανε πως: «Πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση. Έχουμε την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ με την υπογραφή του αστυνομικού διευθυντή. Είναι κατατοπιστική και αναλυτική. Σε μια ενδεχόμενη αναβολή κάποιοι κακόπιστοι θα πουν πολλά...». Έπειτα από την συγκεκριμένη τοποθέτηση, η πλευρά του Αιγάλεω απέσυρε το αίτημα αναβολής. Την ΑΕΚ εκπροσωπούν στην ΕΠΟ, πέραν του Χάρη Γρηγορίου, το μέλος της διοίκησης Βαγγέλης Ασλανίδης και ο Βαγγέλης Γιαννίσης από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Δεν έχουμε τόσους οπαδούς»!
Κατά την αρχική του τοποθέτηση, ο δικηγόρος του Αιγάλεω Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν διαθέτει τέτοιο όγκο οπαδών και τόνισε με νόημα πως «μπορεί να ήταν από άλλες ομάδες, που έχουν κόντρα με την ΑΕΚ». Αναλυτικά, τόνισε:

«Δεν αντιδικούμε με την ΑΕΚ. Οι μεγάλες ομάδες έχουν χούλιγκαν με πολιτικά κριτήρια. Με ξένους οπαδούς, Ρώσους - Ολλανδούς έχουν επαφές. Γίνεται αναφορά για επεισόδια εκτός γηπέδου, περίπου 500 μέτρα μακριά. Εμείς δεν έχουμε ευθύνη. Μπορεί να ήταν από άλλες ομάδες που έχουν κόντρα με την ΑΕΚ. Κακώς αναφέρονται εκτεταμένα επεισόδια για μας. Δεν είχαμε τόσο μεγάλο αριθμό φιλάθλων εμείς. Στα επεισόδια της προθέρμανσης δεν μπήκαν οι δικοί μας. Δέχθηκαν αντικείμενα και ανταπέδωσαν. Το Αιγάλεω κόβει 100 εισιτήρια. Δεν έχει χούλιγκαν. Για όσα έγιναν στο τέλος του ματς, η έκθεση του παρατηρητή δε λέει για επίθεση στους διαιτητές. Η δίωξη δε μας αφορά. Δεν έχουμε ικανό αριθμό οπαδών για να μετέχουν σε τέτοια επεισόδια. Ίσως να πήγαιναν κάποιοι φίλαθλοι του Αιγάλεω να προστατεύσουν τους παίκτες της ομάδας. Έχουμε μπάτζετ 60 χιλ. ευρώ. να ληφθεί υπόψιν αυτό. Έχουμε καλές σχέσεις με την ΑΕΚ».

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags