Facebook Pixel Το μπαμ του Ολυμπιακού, 44.000 λίρες βδομαδιάτικο!
| 2014-01-18 13:00:00

Το μπαμ του Ολυμπιακού, 44.000 λίρες βδομαδιάτικο!

Sportdog Team
Το μπαμ του Ολυμπιακού, 44.000 λίρες βδομαδιάτικο!

Για να πάρεις αμυντικό, που θα μπει να αγωνιστεί με τη μία κόντρα στη Γιουνάιτεντ και με αντιπάλους τον Ρούνεϊ και τον Φαν Πέρσι, θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για μια γερή μεταγραφή στην άμυνα, αλλά για να πάρει στόπερ από το πάνω ράφι θα πρέπει να τα σκάσει. Τι θέλουμε να πούμε;

Ότι για να αποκτήσεις αμυντικό εγνωσμένης αξίας που θα μπει και θα παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να πληρώσεις καλά. Ειδικά τώρα που είναι Γενάρης και οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες.

Θα σας φέρουμε ένα απλό παράδειγμα. Ένα από τα πιο καλά ονόματα στόπερ που έχουν ακουσθεί από τους υποψήφιους ερυθρόλευκους στόχους, είναι κι αυτό του Ντιέγκο Λουγκάνο. Πολύπειρος ο Ουρουγουανός στόπερ, με σπουδαίες παραστάσεις, μπορεί να παίξει και …χωρίς προπόνηση, που λέει ο λόγος, στον Ολυμπιακό.

Ξέρετε, όμως, πόσα παίρνει ο διεθνής αμυντικός στην Αγγλία και τη Μπρόμγουιτς; Κρατιέστε; Κοντά στις 44.000 αγγλικές λίρες την …εβδομάδα! Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Αυτά τα λεφτά τσεπώνει ο Λουγκάνο, που λέγεται ότι αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ένα ποσό εξωπραγματικό για ελληνικά δεδομένα που πολύ δύσκολα μπορεί να δοθεί από τον Ολυμπιακό για έναν παίκτη που προορίζεται για τον τραυματία Σιόβα και που μπορεί το καλοκαίρι να αποχωρήσει.

Είναι δύσκολο, λοιπόν, Γενάρη μήνα, να πάρεις και καλό παίκτη και με λίγα λεφτά. Τα μεγάλα ονόματα, που μπορούν να παίξουν Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε έναν Ρούνεϊ, χωρίς να έχουν προσαρμοστεί σε μια ομάδα, είναι λίγα και πληρώνονται με χρυσάφι. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags