Facebook Pixel "Πλησιάζουν όσους δίνουν δικαιώματα!"
| 2011-04-11 15:27:00

"Πλησιάζουν όσους δίνουν δικαιώματα!"

"Πλησιάζουν όσους δίνουν δικαιώματα!"

Ο Τάσος Κάκος μίλησε για τις περιβόητες κασέτες και τα όσα ακούγονται για τους Έλληνες διαιτητές!

Τον πλησιάσαμε και μας μίλησε… Άνετος και σίγουρος, ο Τάσος Κάκος μίλησε αποκλειστικά στο «gazzetta.gr», για όλους και για όλα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Άρη –Ολυμπιακoύ Βόλου.

Παρά το γεγονός ότι μόλις είχε τελειώσει ένα πολύ δύσκολο διαιτητικά παιχνίδι, ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, μίλησε για πολλά από αυτά που «καίνε» το τελευταίο διάστημα το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως της ελληνική διαιτησία.

Αντίθετα ο κερκυραίος ρέφερι, δε θέλησε να μιλήσει για τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης, καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Ποιες είναι αυτές; το ακυρωθέν γκολ του Άρη και ο μη καταλογισμός του πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Όσο για την αποβολή του Γιακούποβιτς ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης εξύβρισε τον Κάκο, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ αργότερα πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Ο Τάσος Κάκος, όμως, μας μίλησε και για όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό συνέχεια βγαίνουν προς τα έξω τα οποία αμαυρώνουν την ελληνική διαιτησία, καθώς στις περιβόητες κασέτες ακούγεται και το δικό του όνομα.

«Έτσι όπως ακούγεται το όνομα μου μόνο θετική εντύπωση μπορεί να αφήσει σε κάποιον, γιατί φαίνεται ότι ο Κάκος δεν πλησιάζεται. Σαν Κάκο εμένα με ικανοποιεί, δυστυχώς όμως όλα τα υπόλοιπα μου αφήνουν μια πολύ άσχημη εικόνα».

Ο Τάσος Κάκος σε ερώτηση αν τον έχουν «πλησιάσει» ποτέ παράγοντες απάντησε: «Αυτά γίνονται σε αυτούς που έχουν δώσει δικαιώματα. Η ποιότητα του χαρακτήρα κάθε διαιτητή και η ταυτότητά του φαίνεται από τότε που παίζει σε μικρές κατηγορίες. Γι αυτό δε λέμε άλλωστε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός; Απάντηση πάντως σε αυτό το ερώτημα δίνει η πορεία μου και η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών που κάθε χρόνο με επιβραβεύουν με την ψήφο τους»;

Όσο για το αν έχει μιλήσει με το Γιώργο Δαλούκα μετά το τα όσα έγιναν θα πει: «Όχι, γιατί άλλωστε ποτέ δεν είχα ιδιαίτερες επαφές με το Γιώργο Δαλούκα. Άλλωστε ο χαρακτήρας μου είναι δύσκολος, δεν εμπιστεύομαι πολύ εύκολα και προτιμώ να έχω αποστάσεις από τους ανθρώπους, πόσο μάλλον του χώρου μου».

Τελειώνοντας εκφράσαμε την απορία πως έτυχε τις τελευταίες «δύσκολες» αγωνιστικές εκεί που η σφυρίχτρα «καίει» να τον βλέπουμε και πάλι στο προσκήνιο, μετά από ένα διάστημα στο οποίο ήταν «εξαφανισμένος».

Ο Κερκυραίος ρέφερι δεν έχασε την ευκαιρία και μας επέστρεψε την ερώτηση: «Εσάς τι σας λέει»; Και χαμογελώντας δήλωσε απλά: «Αυτό σίγουρα δεν είναι κακό…».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags