Facebook Pixel «Πρώτοι στα πλέι οφ»
| 2011-04-11 16:44:00

«Πρώτοι στα πλέι οφ»

«Πρώτοι στα πλέι οφ»

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία του στα πλέι οφ, αλλά ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ το πήγε ένα… βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, παρ΄ όλο που είχαμε καλές ευκαιρίες. Εμείς θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κι ο βαθμός, όμως, είναι υπολογίσιμος. Πλέον θέλουμε τη νίκη επί της Κέρκυρας για να σκεφθούμε τη συνέχεια μας στα πλέι οφ», επισήμανε ο Πολωνός μπακ στο «Αθλητικό Metropolis» και συμπλήρωσε: «Ούτε πέρυσι ήμασταν το μεγάλο φαβορί, αλλά τα καταφέραμε. Ετσι και φέτος θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ».

Για τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε με τον ΠΑΟΚ (79 στο πρωτάθλημα, 11 στην Ευρώπη και 10 στο Κύπελλο), επεσήμανε: «Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα 100 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα ήθελα ακόμη περισσότερα, αλλά κι αυτός ο αριθμός δεν είναι κακός. Ελπίζω οι φίλαθλοι κι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία μου. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος αυτής της ομάδας». Τέλος έκανε την ευχή: «Θα ήθελα πολύ να βάλω ένα γκολ. Δεν έχω πετύχει ακόμη. Θα ήταν ευχής έργο να σκοράρω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags