Facebook Pixel Εμένα ο Μήτρογλου μου θυμίζει τον ...Πήτερ Ο΄ Τούλ!
| 2014-01-23 13:00:00

Εμένα ο Μήτρογλου μου θυμίζει τον ...Πήτερ Ο΄ Τούλ!

Εμένα ο Μήτρογλου μου θυμίζει τον ...Πήτερ Ο΄ Τούλ!

Φοβερός Αλέφαντος στο sportdog! Ο "καθηγητής" του Ολυμπιακού, η "μεταγραφάρα" της Μάντσεστερ και ..."ας πρόσεχε" για Φαλκάο! Τι λέει για Μπλαν, Τσιώλη, Μαντζουράκη κ.ά.

Είναι αυτό που έλεγα πριν λίγες μέρες: "Τον Ιμπαγάσα γιατί τον κρύβει ο Μίτσελ, για να μην εκθέσει τους δικούς του; Βάλε τον Ιμπαγάσα ένα μισάωρο, είναι κλάσεις καλύτερος από τους άλλους χαφ, για πλάκα τους έχει"!

Μπήκε λοιπόν ο Ιμπαγάσα σε αυτήν την ηλικία και δίδαξε πάλι μπάλα στην Τρίπολη. Καλλιτέχνης είναι ο άνθρωπος, καθηγητής είναι. Μπήκε σε έναν Ολυμπιακό ανοργάνωτο, ιδίως στο α΄ ημίχρονο δεν βλεπόταν η ομάδα.

Τι δουλειά είχε να παίζουν εξτρέμ ο Μασάντο και ο Φουστέρ; Ούτε ο ένας είναι εξτρέμ ούτε ο άλλος! Δεν μπορείς να παίξεις μπάλα έτσι, δεν πλευροκοπείς με τίποτα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία μεταγραφάρα ενός νέου Ιμπαγάσα όπως ήταν επί Βαλβέρδε, θα αλλάξει κλάση η ομάδα. Και μια που είπα για Βαλβέρδε τώρα, θα το ξαναπώ, αυτόν τον προπονητή πρέπει να πάρει η Μπαρτσελόνα. Τον παρακολουθώ στην Ισπανία, έχει βελτιωθεί πολύ.

Κλείνει και την άμυνα ωραία τώρα, κλείνει τους χώρους, βγαίνει γρήγορα μπροστά, πιέζει μπροστά, την έχει κάνει την Μπιλμπάο εντυπωσιακή, πάει πάρα πολύ καλά. Πρώτος για εμένα προπονητής στην Ισπανία είναι ο Σιμεόνε και τον ακολουθεί ο Βαλβέρδε.

Τον Μήτρογλου τον βλέπω δύσκολο να συνέλθει, θέλει πολύ χρόνο. Αραχτό τον βλέπω στο γήπεδο, έχασε αυτό που είχε, έχασε και το στιλ που είχε στο κεφάλι του, τον βλέπω τώρα και μου θυμίζει …Πήτερ Ο΄ Τούλ!

Ένα αριστερό μπακάκι είδα στον Αστέρα Τρίπολη πάρα πολύ καλό. Θέλω να τον ξαναδώ αυτόν, είδα φλέβα πραγματικού ταλέντου.

Με τον Ατρόμητο δεν είναι βέβαιη η πρόκριση για τον Ολυμπιακό. Ο Ατρόμητος είναι σοβαρός αντίπαλος, και είναι ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού. Θα γίνει μάχη. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να παίξει μπάλα για να τον περάσει.

Η κόντρα του Παράσχου με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο επανήρθε. Εγώ είμαι με τον προπονητή. Είχε ξεκινήσει αυτή η κόντρα από ένα ματς που είχε δώσει εντολή σε άλλον ο Παράσχος να χτυπήσει ένα πέναλτι, αλλά πήρε την μπάλα ο Παπαδόπουλος, την έστησε, το χτύπησε, και δεν φτάνει που απειθάρχησε, αλλά όταν έβαλε το γκολ, έκανε και χειρονομίες. Και φώναζε τα δικά του σ΄ ένα στιλ "να ρε, σε εξέθεσα που το έβαλα". Εγώ θα είχα μπει μέσα στο γήπεδο αν μου το έκαναν αυτό παλιά, και θα στεκόμουν μπροστά από την μπάλα να μην το χτυπήσει! Ή υπάρχει προπονητής ή δεν υπάρχει.

Όμως το χειρίστηκε ωραία η διοίκηση του Ατρόμητου, έδειξε πόσο έξυπνο σωματείο είναι. Ζήτησε συγνώμη ο Παπαδόπουλος ξανά μπροστά σε όλους και τα βρήκαν πάλι για το καλό της ομάδας. Η διοίκηση του Ατρόμητου τους χρειάζεται και τους δύο. Διότι φέτος είναι επιτυχημένοι και οι δύο. Και ο Παπαδόπουλος και ο Παράσχος.

Ο Τσιώλης την καλύτερη δουλειά έκανε που σηκώθηκε και έφυγε. Του είχα πει δημόσια από την αρχή, όχι μετά, ότι εκεί που πήγε "έμπλεξε". Δεν τα βλέπω καλά τα Γιάννενα και δεν το λέω τώρα, το έλεγα από την αρχή που πήγε εκεί.

Αξίζουν καλές κουβέντες για τον Ματζουράκη ο οποίος κάνει καλή δουλειά στην Καλλονή, τη στήνει πολύ καλά αυτήν την ομάδα, είναι ηρωϊκή η Καλλονή φέτος! Μια νέα ομάδα στην κατηγορία που παίζει όλα τα ματς εκτός έδρας μακριά από το νησί της. Μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες.

Ο Μάτα θα είναι μεταγραφάρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της χρειάζεται, είναι σε δραματική κατάσταση αυτή η ομάδα.

Τώρα που μιλάω με τον Σινάνογλου, βλέπω την Παρί με την Μονπελιέ. Τι πράγμα είναι αυτό, έχει ρίξει στον κουβά όλο τον κόσμο. Χάνει από την Μονπελιέ εντός έδρας. Την απέκλεισε την Παρί η Μονπελιέ μέσα στο Παρίσι. Δεν υπάρχουν μεγάλοι Γάλλοι προπονητές, ποτέ δεν θεώρησα σπουδαίο προπονητή τον Μπλαν. Μία αργή ομάδα έχει φτιάξει παρά τα απίστευτα εκατομμύρια που έχουν δώσει.

Τραυματίστηκε σοβαρά μάλλον ο Φαλκάο στη Μονακό. Ας πρόσεχε. Πού πας να παίξεις, λες και σε τιμώρησε η μοίρα. Κάνεις πάταγο πέρσι, είσαι το πρώτο όνομα σέντερ φορ στην Ευρώπη και πας μόνο για τα λεφτά στη Μονακό που ανέβηκε από τη Β΄ Κατηγορία; Να παίζεις πού, μπροστά σε μία χούφτα φιλάθλους; Τι ιστορία έχει η Μονακό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τι κόσμο έχει, τι τίτλους στην Ευρώπη, τι λαό. Δηλαδή τι θα πάθαινες αν έπαιρνες 2-3 εκ. ευρώ λιγότερα. Ας μην έπαιρνες 12 εκ. ευρώ το χρόνο, ας έπαιρνες 10 εκ. ευρώ από μία άλλη ομάδα. Τι θα πάθαινες. Ο Μέσι είναι στην Μπαρτσελόνα και λέει "όχι κύριοι, δεν πάω αλλού". Ο Ρονάλντο πήγε στη Ρεάλ, δεν πάει στις Κουκουβάουνες. Όποιος ποδοσφαιριστής σε τέτοια ηλικία διάλεξε ομάδα μόνο για τα λεφτά, χαντακώθηκε, αυτό είναι νόμος.  

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags