Facebook Pixel «Μαύρη ημέρα...»
| 2014-01-23 14:39:00

«Μαύρη ημέρα...»

«Μαύρη ημέρα...»

Απογοητευμένος με τη σύλληψη του Θωμά Μαύρου εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραφέσκος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τόνισε πως είναι «αμαρτία» για έναν παίκτη που έχει προσφέρει τόσα πολλά, όσο ο Θωμάς Μαύρος, να περιφέρεται στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Καραφέσκος τόνισε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων: «Νομίζω ότι σήμερα είναι μια μαύρη μέρα στην ιστορία της ομάδας μας. Εκτός από το γήπεδό μας που γκρεμίστηκε και το γεγονός ότι η ομάδα μας υποβιβάσθηκε, είναι επίσης μια μαύρη μέρα για την ΑΕΚ γιατί αυτή τη στιγμή δικάζεται η ιστορία της ομάδας.

Είναι αμαρτία για έναν αθλητή και έναν άνθρωπο σαν τον Μαύρο να περιφέρεται στα δικαστήρια. Ο Μαύρος μπήκε από αγάπη στην ομάδα για να ενώσει τον κόσμο και να κάνει την ΑΕΚ και πάλι μεγάλη ομάδα, δεν είχε συμπαράσταση και γι" αυτό δεν έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί ο Θωμάς εκτός από μεγάλος ΑΕΚτζής είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Πιστεύω όλοι οι ΑΕΚτζήδες και ιδιαίτερα εμείς οι παλαίμαχοι θα είμαστε μαζί του σε όλες τις δυσκολίες και πιστεύω ότι θα δικαιωθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags