Facebook Pixel Ο Σερ Άλεξ... ξέχασε την Λίβερπουλ για πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2014-01-24 19:49:00

Ο Σερ Άλεξ... ξέχασε την Λίβερπουλ για πρωτάθλημα!

Ο Σερ Άλεξ... ξέχασε την Λίβερπουλ για πρωτάθλημα!

Ο Φέργκιουσον μίλησε για το συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα της Premier League, το οποίο διεκδικούν πέντε – έξι ομάδες σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο μέσα σε αυτές προτίμησε να βάλει την Έβερτον και όχι την Λίβερπουλ.
 

«Φέτος για πρώτη φορά φαίνεται πως πέντε ή έξι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, για αυτό είναι μεγάλη η Premier League», τόνισε αρχικά ο νέος πρέσβης προπονητών της UEFA και πρόσθεσε:

«Ακόμα δεν είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα για να το κατακτήσεις. Πιστεύω πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο από πλευράς ανταγωνισμού. Όλοι μπορούν να χάσουν από τον οποιοδήποτε».

Στην συνέχεια ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε και στις Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Έβερτον και Τότεναμ:

«Πρέπει να πω πως η Μάντσεστερ Σίτι παίζει αρκετά καλά και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά η Άρσεναλ έχει μεγάλη ευκαιρία. Όλοι έλεγαν πως δεν θα αντέξει στην κορυφή, όμως βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό και είναι ακόμα εκεί. Όμως πιθανότητες έχουν και οι Τσέλσι, Έβερτον και Τότεναμ».

Τέλος, 72χρονος Σκοτσέζος δήλωσε και για τα συναισθήματα που νιώθει όταν βλέπει ως φίλαθλος πλέον την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Μπορώ να παρακολουθήσω την ομάδα όποτε θέλω και το έχω απολαύσει πραγματικά αυτό. Πάω ως φίλαθλος τώρα στο γήπεδο. Πραγματικά απολαμβάνω το παιχνίδι της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags