Facebook Pixel "Μιλάμε για Ακαλέ"
| 2011-04-11 22:43:00

"Μιλάμε για Ακαλέ"

"Μιλάμε για Ακαλέ"

Ο μάνατζερ του Κανγκά Ακαλέ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις επαφές του Ολυμπιακού με τον 30χρονο αριστερό χαφ της Λανς, χωρίς όμως να μπουν σε οικονομικά ζητήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο katimagiko.gr:

«Ο Ολυμπιακός παρακολούθησε τον Κανγκά Ακαλέ στον αγώνα με την Μαρσέιγ αλλά προς το παρών δεν έχουμε κάποια άλλη εξέλιξη. Είχαμε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά στην ουσία δεν μπήκαμε στα σημαντικά της υπόθεσης. Δεν έγινε λόγος για χρηματικά ποσά ή τίποτα τέτοιο. Η τελευταία συνομιλία με την ελληνική πλευρά ήταν πριν από μια εβδομάδα. Αλλά ξαναλέω πως δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστικότερη επαφή.

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης από τη στιγμή που μένει ελεύθερος από τη Λανς βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες. Μάλιστα, εκτός από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες μας έχει προσεγγίσει και μία ομάδα από το Κατάρ η οποία φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει χρήματα. Εξάλλου, πέραν από τον Ολυμπιακό, υπήρξαν συνομιλίες και με την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην Ευρώπη. Πιθανότατα θα αλλάξει ομάδα τη νέα χρονιά αλλά προτεραιότητά του είναι να πάει σε ευρωπαϊκή. Όσο για τα χρήματα ενός πιθανού συμβολαίου του, τα οποία φυσικά και θα ήταν διαπραγματεύσιμα, θα μπορούσαμε να πούμε τις 700.000 ευρώ ετησίως ως ένα ενδεικτικό ποσό. Το σίγουρο πάντως είναι πως ακόμη η κατάσταση περιμένει στάσιμη σχετικά με τον Ολυμπιακό. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.»

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags