Facebook Pixel Φόρεσε ήδη τα ερυθρόλευκα ο Βαλντές! (ΦΩΤΟ)
| 2014-01-30 02:10:00

Φόρεσε ήδη τα ερυθρόλευκα ο Βαλντές! (ΦΩΤΟ)

Φόρεσε ήδη τα ερυθρόλευκα ο Βαλντές! (ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο… αντι-Μήτρογλου, Νέλσον Βαλντές, ντυμένος στα κόκκινα. «Ηρθα για να μείνω, παρακολουθώ χρόνια τον Ολυμπιακό». Ανατροπή με τον εξτρέμ!

Τη στιγμή που ο Κώστας Μήτρογλου ταξίδευε για την Αγγλία ώστε να τελείωσει και τυπικά την σπουδαία μεταγραφή του στην Φούλαμ, ο Ολυμπιακός έτρεχε για τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Νέλσον Βαλντές, ο οποίος περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στην Αθήνα και αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Παραγουανός άσος έφτασε ντυμένος στα κόκκινα και στις πρώτες του δηλώσεις (φορώντας κασκόλ της ομάδας) δήλωσε πολύ χαρούμενος που ασχολήθηκε μαζί του ο Ολυμπιακός, τόνισε πως παρακολουθεί χρόνια τους Πειραιώτες και υποσχέθηκε πως ήρθε για να μείνει.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με σπουδαία παράδοση σε τίτλους και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τραβήξει το ενδιαφέρον μίας τέτοιας ομάδας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω πλέον εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ελπίζω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω εδώ».

Ανατροπή με τον… αντι-Βάις!

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις υπάρχουν και με τον εξτρέμ που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Τα δύο ονόματα που έπαιζαν πολύ δυνατά ήταν αυτά του Πέρες της Βιγιαρεάλ και του Τρέχο της Τολούζ. Μέχρι πριν από λίγες ώρες, ο δεύτερος είχε… μεγάλο προβάδισμα και θεωρούνταν από πολλούς σίγουρη η μεταγραφή του στο Λιμάνι, ωστόσο φαίνεται πως έχουμε ανατροπή σκηνικού, αφού αυτός που προβάρει τα ερυθρόλευκα πλέον είναι ο Πέρες!





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags