Facebook Pixel Περήφανος, Ολυμπιακός και... έτοιμος για όλα! (ΦΩΤΟ)
| 2014-01-31 21:51:00

Περήφανος, Ολυμπιακός και... έτοιμος για όλα! (ΦΩΤΟ)

Περήφανος, Ολυμπιακός και... έτοιμος για όλα! (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάν Πέρεζ, ο οποίος δήλωσε πανευτυχής για την άφιξή του στο Λιμάνι, ενώ μίλησε και για τους στόχους του με τα ερυθρόλευκα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ερνάν Πέρεζ», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση των νταμπλούχων.

Ο Παραγουανός αριστερός εξτρέμ της Βιγιαρεάλ βρίσκεται από την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκλήρωνε τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές, ως ο αντικαταστάτης του Βλαντιμίρ Βάις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σάιτ της ΠΑΕ:

Ο Ερνάν Πέρεθ βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του Ολυμπιακού και λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλος στην κάμερα του OlympiacosTV!

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα τώρα που επισημοποιήθηκε η μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το νέο βήμα που ξεκινά για εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ σε μία πολύ, πολύ μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τη νέα σου ομάδα;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσον αφορά τους στόχους μου με την ομάδα, είναι φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πάμε καλά στο Champions League».

Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας μας;

«Εύχομαι να εξελιχθώ σε έναν καλό παίκτη για τον Ολυμπιακό. ‘Ηρθα να τα δώσω όλα για τη φανέλα αυτής της ομάδας!».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags