Facebook Pixel Καψούρα!
| 2014-02-08 15:20:00

Καψούρα!

Καψούρα!

Ποιον παίκτη (πρώην της ΑΕΚ) θέλει πίσω ο Μελισσανίδης;  

Ενας από τους μεγάλους πόθους της ΑΕΚ, ο οποίος για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί θεωρείται "μπαμ", είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός άσος είναι η μεγάλη καψούρα της Ενωσης και θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για τη μεγάλη επιστροφή, η οποία θα είναι σε θέση να κάνει γκελ στον κόσμο αλλά και να εκτοξεύσει αγωνιστικά τους «κιτρινόμαυρους».

Ο επαναπατρισμός του "τρομοκράτη" για λογαριασμό της ΑΕΚ είναι μία πολύ δύσκολη μεταγραφική υπόθεση, η οποία όμως είναι υπαρκτή και υπάρχουν πιθανότητες, έστω και σε συνάρτηση με πολλούς παράγοντες. Το ζητούμενο είναι πως από την ΑΕΚ έχουν ρίξει γέφυρες στον διεθνή στράικερ, ούτως ώστε να του διεμηνύσουν πως η πόρτα θα είναι πάντοτε ανοιχτή γι' αυτόν και ότι όποτε θέλει μπορεί να τη διαβεί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει... τρέλα με τον Ράφικ Τζιμπούρ και το καλοκαίρι αν υπάρχει και πρόσφορο έδαφος δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην υπέρβαση. Ενδεχομένως, ο εν λόγω μεταγραφικός στόχος να αποτελέσει το ένα από τα πολυσυζητημένα μεταγραφικά... δώρα που σκοπεύει να κάνει στον κόσμο της ΑΕΚ ο "τίγρης". Μην ξεχνάμε πως ο Αλγερινός υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες συμβόλαιο 2,5 ετών με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία έχει ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ και αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό (θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν αγωνιζόταν δανεικός στην αγγλική ομάδα).

Το νούμερο αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πως θα χρειαστεί να τιναχτεί η μπάνκα στον αέρα. Ενας σημαντικός παράγοντας που θα παίξει ρόλο είναι το αν η αγγλική ομάδα κατορθώσει να προβιβαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Επειτα από 29 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Απέχει μόλις 6 βαθμούς από την απευθείας άνοδο (ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι από την Τσάμπιονσιπ).

Οπως είναι λογικό, δεν θα τεθεί καν το θέμα επί τάπητος αν τελικά η Νότιγχαμ βρεθεί στην ελίτ από τη νέα χρονιά. Επιπροσθέτως, ο Τζιμπούρ αναμένεται να δώσει το «παρών» και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αλγερία και επίσης είναι πιθανό οι μετοχές του να ανέβουν και κατ' επέκταση να εμφανιστούν μνηστήρες τους οποίους δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί η ΑΕΚ. Παρεμπιπτόντως, στο ντεμπούτο του ο Τζιμπούρ μπήκε αλλαγή στο 74' και σκόραρε στο 90' (3-1 τη Γέοβιλ).

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags