Facebook Pixel Τσάκας: «Μας απειλούν με χρηματικό πρόστιμο, άκουσον… άκουσον»
| 2014-02-10 21:48:00

Τσάκας: «Μας απειλούν με χρηματικό πρόστιμο, άκουσον… άκουσον»

Τσάκας: «Μας απειλούν με χρηματικό πρόστιμο, άκουσον… άκουσον»

Εκτός... πραγματικότητας κατηγορεί η Καβάλα ότι βρίσκεται η ΕΕΑ, καθώς ζητά από την ΠΑΕ να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της σε 10 μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ εκπροσωπήθηκε από την Νομικό της Σύμβουλο, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκδίκασης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) τη Δευτέρα 10-2-2014 και ζήτησε αιτιολογημένη αναβολή μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης από το Ειρηνοδικείο Καβάλας, της προσωρινή διαταγής που έχει προσδιοριστεί για τη Δευτέρα 24-2-2014.

Η Ε.Ε.Α. ζώντας σε μία εικονική πραγματικότητα αρνήθηκε να κάνει δεκτό το δίκαιο αίτημα μας, το οποίο και τελικά απέρριψε. Παράλληλα απέρριψε και τα αιτήματα των υπολοίπων ΠΑΕ που παρέστησαν και υποβλήθηκαν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση, δίνοντας προθεσμία δέκα (10) ημερών, για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, που αφορούν, την προσκόμιση εγγυητικής επιστολής. απειλώντας μάλιστα με χρηματικό πρόστιμο, άκουσον… άκουσον!!! ύψους 50.000 Ευρώ.

Οι Κύριοι αυτοί, καλά θα κάνουν να δούνε κατάματα την πραγματικότητα, κυρίως να κατανοήσουν την κατάσταση που επικρατεί σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Football League και ταυτόχρονα να εξετάσουν λύσεις βοήθειας και όχι τον «στραγγαλισμό» των ΠΑΕ.

Για την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ
Ο Πρόεδρος
Βλάσιος Τσάκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags