Facebook Pixel «Πέντε λεπτά ακόμη...»
| 2014-02-16 23:32:00

«Πέντε λεπτά ακόμη...»

«Πέντε λεπτά ακόμη...»

Ο Λόρι Σάντσεζ δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κακή απόδοση του Απόλλωνα Σμύρνης στο α΄ μέρος του αγώνα στο Αγρίνιο.

«Εμφανιστήκαμε στον αγώνα με καθυστέρηση 45 λεπτών, δεν γνωρίζω το λόγο και δεν γνωρίζω γιατί. Ωστόσο δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων» υποστήριξε ο Βρετανός που είδε άλλη ομάδα στο β' μέρος.

«Στο δεύτερο ημίχρονο που εμφανιστήκαμε ήμασταν πολύ καλοί απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίος εντός έδρας έχει ένα αξιοπρόσεκτο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Και θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι».

Ο τεχνικός του Απόλλωνα υποστήριξε ότι αν ο αγώνας είχε ακόμη πέντε λεπτά, η ομάδα του θ έφτανε στην ισοφάριση. «Όταν δεν εμφανίζεσαι για 45 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και δίνεις στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πετύχει δύο γκολ, τότε είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στην αναμέτρηση. θωρώ πως, αν είχαμε ακόμα πέντε λεπτά στη διάθεσή μας, θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει στην ισοφάριση, να γίνει το 2-2» είπε

Ο τεχνικός της «ελαφριάς ταξιαρχίας» συμφώνησε με την άποψη ότι με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάζεται και με αυτή του δεύτερου, θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Ακόμη δεν θέλησε να μιλήσει για την διαιτησία («ουδέν σχόλιο» είπε χαρακτηριστικά) ενώ στην ερώτηση για το αν υπάρχει εξήγηση για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου απάντησε μονολεκτικά… «όχι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags