Facebook Pixel Πού πάς ωρέ Καραμήτρο, χωρίς ούγια στη φανέλα
| 2014-02-17 00:16:00

Πού πάς ωρέ Καραμήτρο, χωρίς ούγια στη φανέλα

Πού πάς ωρέ Καραμήτρο, χωρίς ούγια στη φανέλα

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον ΠΑΟΚ που βάραγε πρωτάθλημα και τώρα είναι 20 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Άρη που δεν το παίρνει απόφαση...

Στο καφενείο ήθελε να πάει ο δικός μου, στο στέκι του, βρε αδελφέ, να δει ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιρόφιλος είναι ο άνθρωπος, ενδιαφέρον τράβαγε το ντέρμπυ Αστέρα-ΠΑΟΚ, όμως το καλοσκέφθηκε κι έκανε πίσω. Άσε, σου λέει, μη γίνει κανένα μπέρδεμα. Τα παιδιά δεν είναι στα καλά τους, άσε ότι μετά θα έχουν σειρά τα αρειανά να κοπιάσουν στον καφενέ, διότι μετά την παοκάρα καπάκι παίζει η άλλη ομαδάρα, η αρειανάρα.
 
Έτσι που λες. Ο δικός μου έχασε τα παιχνιδάκια τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Άρη. Επειδή κάποιοι οπαδοί την έχουν δει στο αλλοιώς. Ένα είναι το νόημα της μπάλλας, η αντιπαλότητα, η φανατίλα, δηλαδή η καφρίλα. Του κόψανε το γήπεδο, θα του κόψουνε και τον καφενέ του δικού μου.
 
Κι ύστερα μιλάνε τα αρειανά για τον διαιτητή. Πάλι κάνανε το σκηνικό τους στη ματσάρα με τη Βέροια. Φουλαριστός και ο ομορφάντρας ο Σκόρδας μπουκάρησε στον αγωνιστικό χώρο. Ποιος από τους μάγκες της εξέδρας στου Χαριλάου έχει τα άντερα να έπαιζε διαιτητής σε μία κόλαση και να είναι υπερήφανος για τα σωστά του σφυρίγματα;
 
Για τέταρτη φορά ο ΠΑΟΚ σε οκτώ ματς χάνει εκτός έδρας από τον Αστέρα. Πού πας, ωρέ Καραμήτρο; Για πρωτάθλημα βάραγε ο ΠΑΟΚ πριν ξεκινήσει το έργο. Ήδη βρίσκεται 20 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό.
 
Έτσι πάει με τον Ολυμπιακό. Είναι σαν τον ορίζοντα, όσο τον κυνηγάς τόσο τον χάνεις, τόσο εξαφανίζεται, και δεν πιάνεται.
 
Δεν αξίζαμε την ήττα, είπε ο Στέφενς. Άξιζε ο ΠΑΟΚ τη νίκη; Δεν τις κατάλαβα τις πολλές μεταγραφές Ιανουάριο μήνα. Θεωρητικά μιλάμε, στατιστικά. Από τις μεταγραφές στη μέση της περιόδου μία να σου κάτσει.
 
Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην άμυνα. Εκεί πονάει, ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας. Και δεν πήρε ένα σόι σέντερμπακ. Θα ξαναεπιστρατεύει τον Κατσουράνη;
 
Ο Άρης δεν το έχει πάρει απόφαση. Να είχε ομάδα, το καταλαβαίνω αν το έπαιζε ελπιδοφόρος και εύελπις και βαθμοφόρος του πρωταθλήματος. Με 20 γκολ σε 25 παιχνίδια και την αδυναμία του να κερδίζει στο γήπεδό του αντίπαλο στα μέτρα του, είναι παραλογισμός να κυνηγά αέρα πατέρα την ανατροπή.
 
Κι άσε στην άκρη τον Άρη. Καρκίνος είναι για κάποιες ομάδες να κυκλοφορούν κάθε αγωνιστική στην κόψη του ξυραφιού. Στο μένω και στο πέφτω. Πώς να αντέξεις τέτοια κατάρα. Να μην μπορεί να ξεφύγει ο Πανιώνιος π.χ., ο Λεβαδειακός, ο Απόλλωνας, η Καλλονή και να 'ναι κολλημένοι με το φόβο του υποβιβασμού.
 
ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας θα 'ναι, όπως δείχνει το πράμα, η τετράδα για τα play-off. Ο Παναθηναϊκός, όμως, που μετά και τη νίκη του στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού πλησιάζει σταθερά στο στόχο του, τι να την κάνει την πρόκριση στα πλαίη-οφ όταν παίζεται η αδειοδότησή του; Άσε τι λένε, και τι γράφουν.
 
Μη ξαναγίνει ρεπετισιόν και φέτος. Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, να δει κόκκινη κάρτα επειδή πράγματι δεν έχει καταφέρει ακόμα να είναι καλυμένος στις απαιτήσεις της αδειοδότησης. Όπως και πέρυσι, όπου κακώς είχε χαλάσει τον κόσμο.
 
Αυτό που δεν έχει ο ΠΑΟΚ το κουβαλάει ο Παναθηναϊκός. Την ούγια στη φανέλλα του. Τη μάρκα του. Τη φίρμα του. Δεν έχει καλύτερους παίκτες ο Αναστασίου από τον Στέφενς. Η διαφορά είναι στη φανέλλα.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ απέτυχε στους στόχους του και το 2014, αναλύει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags