Facebook Pixel Σώνει (και καλά) Έρικσον! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-02-19 00:34:00

Σώνει (και καλά) Έρικσον! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Σώνει (και καλά) Έρικσον! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ένα πέναλτι ...εκτός περιοχής, που σφύριξε ο Σουηδός Έρικσον σε ανατροπή του Μέσι από τον Ντεμικέλις που ορθώς αποβλήθηκε, έκρινε το Σίτι - Μπάρτσα. Ο Μέσι το 'βαλε στο 54', ο Άλβες το 2-0 στο 90' και οι Καταλανοί είδαν 8άδα στο Champions League.

Όλη η Ευρώπη περίμενε να ξεκινήσει το Τσάμπιον Λιγκ, αλλά όσοι έκατσαν να δουν το Σίτυ-Μπαρτσελόνα πρέπει να το μετάνιωσαν. Πολύ κακό θέμα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις, με την Σίτυ να περιμένει πίσω από την σέντρα και τους Καταλανούς να έχουν την ανούσια υπεροχή με τις πάσες έξω από την περιοχή του Χαρτ.
 
Ευτυχώς που την ίδια ώρα έβαζε γκολάρα ο Ιμπραΐμοβιτς στο Λεβερκούζεν και κάτι είχαμε να δούμε, διαφορετικά θα κοιμόμασταν με το 0-0 του ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη μπορεί να μη βελτιώθηκε κάτι, αλλά τουλάχιστον είχαμε διαιτητικές ομορφιές και γκολ! Στο 53΄ ο Ντεμικέλις ανατρέπει εκτός περιοχής τον Μέσι και ο Έρικσον δίνει πέναλτι και αποβολή για τον άσο της Σίτι. Σωστή αποβολή, αλλά το πέναλτι μόνο αυτός το είδε και έτσι η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Αργεντινό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.
 
Η Σίτυ προσπάθησε στη συνέχεια έστω και με δέκα να ισοφαρίσει, αλλά δεν μπορούσε και στο 90΄ ήρθε ο Ντάνι Άλβες για το 2-0 όπου έστειλε την Μπαρτσελόνα από σήμερα στα προημιτελικα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags