Facebook Pixel Super 3: Adios, amigo…
| 2011-04-13 23:03:00

Super 3: Adios, amigo…

Super 3: Adios, amigo…

Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν οι οργανωμένοι του Άρη τον Σέρχιο Κόκε που… μετακομίζει στο MLS. Δείτε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Super3 και την σχετική φωτογραφία.
 

Αναλυτικά:

Την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Κόκε, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου και των συνεργατών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

O Κόκε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντινάμο του MLS, καθώς η ομάδα από το Χιούστον τού πρότεινε να ενταχθεί από την ερχόμενη Παρασκευή (15/4) στο δυναμικό της και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του στη διοίκηση της ΠΑΕ να αποχωρήσει από την ομάδα, θεωρώντας ότι πλέον ο κύκλος του στον ΑΡΗ έχει ολοκληρωθεί.

Μετά από συζητήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συμφωνήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Κόκε στη Χιούστον Ντινάμο και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φεύγει από την «μπροστά πόρτα», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά και από τον ίδιο.

Αντιπροσωπεία του SUPER 3 παρέδωσε αναμνηστικά στον Ισπανό φορ και τον ευχαρίστησε για την 5ετή παρουσία του στον ΑΡΗ.

Και επειδή οι άντρες δεν ντρέπονται να κλάψουν ή να ζητήσουν συγνώμη και επειδή μετράει πολύ σε εμάς τους Αρειανούς οπαδούς, κάποιο μέλος του αγαπημένου μας Συλλόγου να κλαίει όταν φεύγει από αυτόν, να ξέρει ότι πάντα θα ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ και ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε.

Adios, amigo…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags