Facebook Pixel «Δυνατός ο ΠΑΟΚ, με καλή πορεία στην Ευρώπη»
| 2014-02-19 21:10:00

«Δυνατός ο ΠΑΟΚ, με καλή πορεία στην Ευρώπη»

«Δυνατός ο ΠΑΟΚ, με καλή πορεία στην Ευρώπη»

Ο Ζόρζε Ζέσους έδειξε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι και ο Χουμπ Στέφενς αναγνώρισε την δουλειά του και απέφυγε να χρίσει την Μπενφίκα φαβορί για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

-«Η επιστροφή του Σάλβιο είναι μία μεγάλη επιστροφή για την συνέχεια;»

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας σπάνιος παίκτης. Αποκαταστάθηκε πλήρως και είναι δείγμα της αξίας και του ιατρικού τημ. Ο παίκτης είχε πάθος να  γυρίσει και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ».

-«Θα παίξει ο Σάλβιο; Η πρόκριση μπορεί να κριθεί από τον πρώτο αγώνα;»

Ο Σάλβιο θα είναι ένας από τους 18 παίκτες μας. Είναι πολύ δύσκολο σε μια διοργάνωση όπως αυτή να δούμε την πρόκριση να κρίνεται σε ένα ματς. Μάλλον αυτό θα γίνει και τώρα. Η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο ματς.

-«Ο κ. Στέφενς είπε ότι ξέρει την δουλειά σας. Σας προκαλεί έκπληξη αυτό; Αναγνώρισε την αξία σας και θέλουμε να μας πείτε αν αυτό  σας φορτώνει μεγαλύτερες ευθύνες;

Βεβαίως. Όσο πιο πολύ σε αναγνωρίζουν τόσο πρέπει να προσπαθείς. Η Μπενφίκα έκανε ωραία πορεία στην Ευρώπη και είναι πολύ ωραίο ότι όλοι προσέχουν την πορεία μας.    

-«Θα παίξετε χωρίς Γκαράι και Γκαϊτάν και πέρα από Καρντόσο ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες; Μήπως θα είστε πιο αδύναμοι;

Δεν είναι έτσι. Δεν σημαίνει κάτι που δεν παίζουν οι συγκεκριμένοι. Η Μπενφίκα πάντα δίνει θετική απάντηση όποιος κι αν παίζει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όποιον κι’ αν αγωνιστεί.
Αντί του Γκαράι θα παίξει ο Ζαρντέλ και αντί του Γκαϊτάν ο Σουλειμάνι. 

-«Το γεγονός ότι η ομάδα σας είναι φαβορί σας επιβαρύνει ή όχι;»

Το θέμα φαβορί είναι υποκειμενικό. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη. Είναι δυνατός και στα δύο ματς θα δούμε ποιος θα προκριθεί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags