Facebook Pixel «Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα με Λάρισα»
| 2011-04-13 23:46:00

«Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα με Λάρισα»

«Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα με Λάρισα»

Παράπονα για την εμφάνιση των παικτών του στην ήττα από τον Ατρόμητο με 3-1 έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και ζήτησε καλύτερη εικόνα στο τελευταίο ματς με την Λάρισα.  
 

«Είναι γεγονός πως δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έτσι χάσαμε. Αυτό πρέπει ν' αλλάξει στο επόμενο ματς», τόνισε αρχικά ο Βαλβέρδε, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του.

Στην συνέχεια ο Ισπανός τους είπε πως «τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε καλά μπροστά στον κόσμο μας για να γιορτάσουμε μετά το πρωτάθλημα».

Στο αγωνιστικό σκέλος οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει, και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της τελευταίας(30ης ) αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με την Λάρισα.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ζαϊρί, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε . Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags