Facebook Pixel Γιατί ο Νόιερ σταμάτησε τον Οζίλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-02-20 16:45:00

Γιατί ο Νόιερ σταμάτησε τον Οζίλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί ο Νόιερ σταμάτησε τον Οζίλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει μία φοβερή εξήγηση, με εικόνα, για το γεγονός ότι ο Μάνουελ Νόιερ έπιασε το πέναλτι του Μεσούτ Οζίλ στον χθεσινό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να τη δείτε!

Ο Μάνουελ Νόιερ έπιασε, με χαρακτηριστική ευκολία, το χθεσινό πέναλτι του Μεσούτ Οζίλ στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε το χτύπημα του συμπατριώτη του, που ήταν ναι μεν δυνατό, αλλά στο κέντρο της εστίας, συμβάλλοντας στα μέγιστα για τη νίκη (0-2) της ομάδας του μέσα στο "Emirates".

Πού οφείλεται, όμως, η σωστή μαντεψιά του Νόιερ; Ο πορτιέρο των Βαυαρών γνωρίζει από πιτσιρικά τον άσο της Άρσεναλ. Και όταν λέμε "πιτσιρκικά", εννοούμε από το σχολείο!

Οι δύο τους ήταν συμμαθητές και συμπαίκτες στη σχολική ποδοσφαιρική ομάδα του Γκεζάμτ Σούλε Μπέργκερ ΦελντΤο συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται κοντά στη "Βέλτινς Αρίνα", έδρα της Σάλκε, όπου έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, και φημίζεται για τα νέα ταλέντα, με τα οποία τροφοδοτεί τα φυτώρια του συλλόγου.

Στη φωτογραφία, που θα δείτε παρακάτω και κυκλοφόρησε σήμερα στον ξένο Τύπο, μπορείτε τους δύο ποδοσφαιριστές να κάθονται δίπλα-δίπλα! Φοβερό;  

"Ήξερα πως εκτελεί τα πέναλτι ο Οζίλ. Ήξερα ότι θα περίμενε αρκετή ώρα προτού αποφασίσει σε ποια γωνία θα σουτάρει, αν και βεβαίως θα μπορούσε να έχει επιλέξει οποιαδήποτε από τις δύο", δήλωσε μετά το ματς ο Νόιερ, ο οποίος έχει συμπαίκτη τον Οζίλ και σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της εθνικής Γερμανίας.

Θυμηθείτε και την απόκρουση...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags