Facebook Pixel «Μην ξεχνάτε με τον Παναιτωλικό βάλαμε εμείς γκολ στις καθυστερήσεις»
| 2014-02-23 21:38:00

«Μην ξεχνάτε με τον Παναιτωλικό βάλαμε εμείς γκολ στις καθυστερήσεις»

«Μην ξεχνάτε με τον Παναιτωλικό βάλαμε εμείς γκολ στις καθυστερήσεις»

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε στενάχωρη την σημερινή ημέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και απάντησε σε όσους μιλάνε για το γκολ στο 90' που δέχθηκε η ομάδα του...

«Δυστυχώς δεν ήταν μια καλή μέρα για μας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, γιατί ξέραμε ότι θα κατοχυρώναμε την κατηγορία σε μεγάλο βαθμό. Υπήρχε λίγο άγχος παραπάνω που έπαιξε το ρόλο του. Στο α' ημίχρονο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά μας έλειπε η καλή τελική πάσα. Στη συνέχεια χάσαμε την καλή μας εικόνα, και δεν γίναμε επικίνδυνοι» τόνισε ο Κρητικός.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης επεσήμανε πως «στο β' ημίχρονο αλλάξαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Δεν τα καταφέραμε και κόντρα στη ροή φάγαμε το γκολ. Στο σημείο που μπήκε το γκολ δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Είναι στενάχωρη η μέρα αυτή, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να μένουμε σε κάτι που είναι πίσω. Μην ξεχνάμε ότι και με Παναιτωλικό βάλαμε το γκολ στις καθυστερήσεις. Ό,τι δεν πήραμε σήμερα, να το πάρουμε στα Χανιά».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με δύο ματς στην Κρήτη κι ένα με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα ο τεχνικός του ΠΑΣ τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά. Πριν από κάθε παιχνίδι υπάρχει θεωρητική προσέγγιση αν είναι εύκολο ή όχι. Κάποιοι θεωρούσανε εύκολο και το σημερινό, αλλά η πράξη έδειξε το αντίθετο».

Για την εικόνα της ομάδας του στα πρώτα 45' είπε: «Κάποιες εκτελέσεις δεν ήταν αυτές που θέλουμε, αλλά δημιουργήθηκαν και κάποιες φάσεις απ' αυτές. Το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει να κάνει και με ικανότητα του παίκτη που εκτελεί κάθε φορά, μπορούμε να δουλέψουμε παραπάνω σ' αυτόν τον τομέα. Ο Μπράνα δεν είναι ο καλύτερος στα στημένα που επωμίζεται αυτό το φορτίο. Προσπαθεί να φέρει με ανάποδο πόδι την μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν το καταφέρνουμε πάντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags