Facebook Pixel «Όλοι χάρηκαν λες κι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί...»
| 2014-02-25 20:51:00

«Όλοι χάρηκαν λες κι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί...»

«Όλοι χάρηκαν λες κι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί...»

Αντίθετος με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως ο Ολυμπιακός θα έχει «εύκολο» έργο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Αναλυτικά όσα είπε στoν Novasportfm 94.6:

«Καταρχήν θεωρώ ότι είναι λάθος οι τοποθετήσεις όλων όσων αναλύουν για το σημερινό ματς. Αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ είναι έτσι, είναι αλλιώς και ξεχνούν πως δεν παύει να είναι η… Γιουνάιτεντ! Μετά την πρόκριση κι όταν έγινε η κλήρωση, όλοι χάρηκαν λες κι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αυτό δυσκολεύει τους «ερυθρόλευκους» γιατί τους δίνει ένα… φορτίο παραπάνω. Θυμάμαι το ίδιο λεγόταν και τότε με τη Λίβερπουλ… Ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή. Με τον Ρούνεϊ και τον Φαν Πέρσι θα παίξουν και θα πούμε ποια είναι η Μάντσεστερ»;

«Θέλει πολύ προσοχή, είναι ματς νοκ-άουτ. Η μελέτη ξεκινά απ’ την κλήρωση και συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει και το δεύτερο μέρος. Δεν μπορείς να πεις από νωρίς πως θα παίξω. Παίζεις και κατά τη διάρκεια αυτού μελετάς. Είναι δύσκολο παιχνίδι το σημερινό και γίνεται ακόμα περισσότερο επειδή κριθεί λάθος. Το έχει αντιληφθεί ο κόσμος ότι θα είναι πιο εύκολο από όσο θα είναι κανονικά. Πρέπει να παίξει με το μηδέν».

Για τους παίκτες… κλειδιά του Ολυμπιακού: «Θα παίξει ρόλο το σύνολο κι όχι μεμονωμένα. Δεν ξέρω την κατάσταση του Μανωλά που είχε ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω και τι ενδεκάδα θα κατεβάσει. Δεν μπορούμε να μπούμε σε κρίσεις, δίχως να ξέρουμε τι ακριβώς. Νομίζω στην άμυνα θα πρέπει να προσέξει πολύ, η μεσαία γραμμή έχει εργαλεία να… σκεπάσουν το χώρο. Πιστεύω πολύ στον Ολαϊτάν, είναι προικισμένος παίκτης και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες εστίες. Θα πρέπει να έχει συμπαράσταση από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, είναι σημαντικός στα πλάνα του Μίτσελ. Δεν θα πρέπει να λείπει κανένας από όσους παίξουν σήμερα. Θα πρέπει όλοι να τρέξουν και ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τον εαυτό της».

Ερωτηθείς για την Καλλονή: «Θα είναι λάθος αν πιστέψουμε πως τέλειωσε. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια, εξαρτάται κι από το πρόγραμμα κάθε ομάδας, θα γίνει μάχη ακόμα. Πριν δέκα ημέρες είχα πει πως ο πήχης για την παραμονή θα είναι γύρω στους 37, ίσως και 38 βαθμούς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί πάντοτε στο τέλος όλα είναι διαφορετικά και πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags