Facebook Pixel Τροχαίο για παίκτη της ΑΕΚ!
| 2014-02-26 18:42:00

Τροχαίο για παίκτη της ΑΕΚ!

Τροχαίο για παίκτη της ΑΕΚ!

Ο Ράμα ενεπλάκη σε τρακάρισμα μετά τη χθεσινή προπόνηση και σήμερα δεν γυμνάστηκε, αλλά μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις -Χάνει ΑΟΑΝ

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα... τυχερή για τον Ρενάλντο Ράμα, καθώς έχει κυλίσει με πολλούς μικροτραυματισμούς και μέτρια έως κακή αγωνιστική παρουσία. Ως ...κερασάκι στην τούρτα, ήρθε ένα τροχαίο ατύχημα που είχε χθες. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο νεαρός άσος ενεπλάκη σε τρακάρισμα στην περιοχή των Σπάτων, ωστόσο δεν ανέφερε τίποτε γιατί ένιωθε μια χαρά. Ωστόσο, σήμερα άρχισε να νιώθει κάποιες ζαλάδες, κάτι που είπε στους ανθρώπους του ιατρικού τιμ όταν μετέβη στα Σπάτα για την προπόνηση.

Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν να μην γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά να μεταφερθεί άμεσα στο Ιατρικό Κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων για προληπτικούς λόγους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν πριν από λίγα λεπτά και δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο αποφασίστηκε ο παίκτης να μείνει εκτός προπονήσεων για μια δυο μέρες. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ματς με τον ΑΟΑΝ.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags