Facebook Pixel Σκάνδαλο... Νο2!
| 2011-04-14 15:03:00

Σκάνδαλο... Νο2!

Σκάνδαλο... Νο2!

Μετά το περιβόητο «κασέτα gate» ένα ακόμη σκάνδαλο απλώνει τα… πλοκάμια του στην σμπαραλιασμένη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μετά την επίσημη καταγγελία του, προ ημερών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής με συνέντευξη Τύπου, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την λειτουργία καταρχάς των ΠΑΕ Εθνικός και Ιωνικός, αλλά όπως διαφαίνεται υπάρχουν παρατυπίες και σε άλλες ομάδες!!!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα κατήγγειλε ο κ. Σαλευρής, η ΠΑΕ Ιωνικός πήρε τελευταία φορά Φορολογική και Ασφαλιστική Ενημερότητα, που αφορούσε την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου του 2009.

Εκτοτε με παρατυπίες και αλλοιώσεις στοιχείων, διατηρούσε το ίδιο έγγραφο για να πιστοποιήσει την Ενημερότητά της μέχρι σήμερα! Το στοιχείο που πρόδωσε την παράνομη πράξη είναι ότι το «έγγραφο» της Ενημερότητας είχε πάντα τον ίδιο αριθμό Πρωτοκόλλου και συγκεκριμένα τον «9929»!!!

Σύμωνα με όσα υποστήριξε ο Ν. Σαλευρής, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ιωνικός προφανώς άλλαζαν με… διορθωτικό τις απαραίτητες ημερομηνίες, αλλά δεν άλλαζαν το ήδη χρησιμοποιημένο αριθμό Πρωτοκόλλου! Ο ίδιος αριθμός διαπιστώθηκε πως υπήρχε και στην… Ενημερότητα που κατέθεσε ο Ιωνικός την 17η Ιανουαρίου 2011!

Ο Ν. Σαλευρής τόνισε πως η ΠΑΕ Καλλιθέα θα καταθέσει ένσταση όχι μόνο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου (10 ο Εθνικός και… 24 ο Ιωνικός!), αλλά επί του συνόλου του φετινού πρωταθλήματος της Football League! Κι αυτό γιατί προφανώς η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στις μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο του 2010, οι οποίες πρέπει να κριθούν άκυρες και άρα υφίσταται αλλοίωση πρωταθλήματος!

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ Καλλιθέα ζητάει την υπέρτατη τιμωρία Εθνικού και Ιωνικού, δηλαδή τον υποβιβασμό τους.

Η ΕΠΟ, από την πλευρά της προχωρά σε έλεγχο όχι μόνο των δελτίων των συγκεκριμένων ομάδων (Εθνικού και Ιωνικού), αλλά και όλων των δελτίων από τις ομάδες της κατηγορίας, έστω και… καθυστερημένα, αφού αυτό θα έπρεπε να πράξει με μεγαλύτερη προσοχή από την πρώτη στιγμή που ζητήθηκε η έκδοση των δελτίων.

Η υπόθεση θα καταλήξει στις αμέσως ημέρες στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα, Κ. Σιμιτζόγλου, ενώ σύντομα θα ασχοληθεί με αυτή και η Ποινική Δικαιοσύνη, αφού αναμένεται αν παρέμβει η Εισαγγελία Αθηνών!

Σε κίνδυνο και ο ΟΦΗ!

Να σημειωθεί πως μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την αδειοδότηση αντιμετωπίζει και ο ΟΦΗ, αφού αν δεν βρεθεί άνθρωπος να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις ύψους 1 εκ, ευρώ, η κρητική ομάδα δεν θα παίξει στα πλέι οφ ανόδου!!!

Η υπόθεση οικονομικής υποστήριξης από τον κ. Φαγαδάκη αποδείχτηκε ένα μεγάλο φιάσκο, αφού σήμερα η τράπεζα στην οποία έσπευσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ για το έγγραφο, το οποίο κατέθεσε ως εγγυητική επιστολή δεν να κριθεί επισήμως ως τέτοια, αφού δεν περιέχει ούτε σφραγίδες, ούτε υπογραφές. Είναι ένα… απλό χαρτί!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματικά το συγκεκριμένο χαρτί δεν μπορεί να ληφθεί ως εγγυητική επιστολή, σε καμία περίπτωση, παρότι ο κ. Φαγαδάκης επιμένει για το αντίθετο…

Πηγή: sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags