Facebook Pixel Αυτός δεν ήταν καμένο χαρτί στον Ολυμπιακό;
| 2014-02-28 10:20:00

Αυτός δεν ήταν καμένο χαρτί στον Ολυμπιακό;

Αυτός δεν ήταν καμένο χαρτί στον Ολυμπιακό;

Ποιος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" κατάφερε να ανατρέψει το κλίμα που υπήρχε για αυτόν και από... καμένο χαρτί να ποντάρει πάνω του πολλά τώρα ο Μίτσελ; Η απάντηση με ένα κλικ!

Όταν είχε έρθει στην ομάδα άλλωστε, το περασμένο καλοκαίρι, οι συστάσεις που τον ακολουθούσουν μιλούσαν για έναν πολύ καλό παίκτη, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Τις φορές που χρησιμοποιήθηκε, όμως, ο Εντινγκά (περί του οποίου ο λόγος), δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Και παράλληλα με την ανοδική πορεία του Σάμαρη, ο Κογκολέζος αμυντικός μέσος έχανε συνεχώς πόντους παραμονής στο Λιμάνι. Το τελευταίο διάστημα, όμως, ο άσος της Μονακό (αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό), έχει ανεβασμένη απόδοση με αποκορύφωμα το παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν εξαιρετικός.

Οι "ερυθρόλευκοι", μάλιστα, ήδη σκέφτονται να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιό του, για έναν παίκτη που (όπως έχει αποκαλύψει ο σκύλος) ήρθε με απόφαση του Καρεμπέ, καθώς τον πίστευε πολύ. Χρειάστηκε, βέβαια, χρόνο προσαρμογής από ό,τι φάνηκε, αλλά ο παλαίμαχος Γάλλος άσος, που γνωρίζει τα μυστικά της θέσης του αμυντικού χαφ όσο λίγοι, τελικά δικαιώθηκε.

Και ο Μίτσελ βρήκε μία εξαιρετική λύση στα χαφ, που θα του δώσει βοήθειες τόσο στον επαναληπτικό με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, όσο και στους επόμενους αγώνες στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags