Facebook Pixel «Τόρο» και Μοντέστο για Βαλβέρδε
| 2011-04-14 17:08:00

«Τόρο» και Μοντέστο για Βαλβέρδε

«Τόρο» και Μοντέστο για Βαλβέρδε

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν στην κάμερα της NOVA οι Βασίλης Τοροσίδης και ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Γάλλος μεσοαμυντικός χαρακτήρισε τον Ισπανό πολύ καλό προπονητή και τόνισε:

«Η παραμονή του η όχι δεν αφορά εμάς τους ποδοσφαιριστές . Είναι δική του προσωπική απόφαση σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτό είναι προσωπική του απόφαση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τον εκτιμάμε γιατί είναι ένας πολύ καλός προπονητής και κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα μαζί του.»

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνεργάστηκε με το Βαλβέρδε και στις δυο θητείες του ισπανού στο λιμάνι και μίλησε για τις δικές του εμπειρίες:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές στον τρόπο λειτουργίας και φιλοσοφίας του Βαλβέρδε στις δυο θητείες του. Η φυγή του την πρώτη φόρα ήταν πολύ κακό για την ομάδα γιατί εγώ είμαι της άποψης ότι ένας προπονητής θα πρέπει να μένει χρόνια σε μια ομάδα για να μπορέσει να δείξει το έργο του.

Σε μια και δυο χρονιές δεν μπορεί κανένας να δείξει το έργο του. Βλέπουμε στο εξωτερικό ότι οι προπονητές κάθονται πολλά χρόνια σε μια ομάδα. Ο Φέργκιουσον είναι 25 χρόνια στη Μάντσεστερ, ο Βένγκερ άλλα 20 στην Άρσεναλ.

Θα πρέπει και στην Ελλάδα οι ομάδες να εμπιστευτούν τους κατάλληλους προπονητές για να γίνει αυτό που γίνεται στο εξωτερικό και στη χώρα μας».

Πηγή: novasports.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags