Facebook Pixel Μην ξαναγίνει της… Κορέας!
| 2014-03-05 22:31:00

Μην ξαναγίνει της… Κορέας!

Μην ξαναγίνει της… Κορέας!

«Ντου από Παντού» για το καμπανάκι της εμφάνισης στον αγώνα της εθνικής με την Κορέα εν όψει Mουντιάλ. Η ταχύτητα, το βαρύ πρόγραμμα και η συγκυρία.

Μια χαρά τα είπε ο Σάντος. Ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση και ότι περίμενε να δείξει η εθνική μεγαλύτερη προσπάθεια, ενώ βγάλανε και κούραση οι παίκτες.

Δεν άρεσε

Κι εδώ που τα λέμε, η εθνική δεν ήταν καλή. Δεν είχε διάθεση, δεν έβγαζε φρεσκάδα, δεν μπορούσε να πιέσει. Με λίγα λόγια, η ομάδα δεν άρεσε απόψε.

Όσο πλησιάζει μουντιάλ

Δεν πρέπει, λοιπόν, με τίποτα να ξαναγίνει της… Κορέας. Να μην ξαναδούμε, δηλαδή, τέτοιο ματς από την εθνική όσο πλησιάζει το μουντιάλ και, κυρίως, βέβαια, στην Βραζιλία. Δεν ήταν μόνο η ήττα, αλλά και η εμφάνιση.

Η συγκυρία

Ούτε εγώ το πιστεύω, άλλωστε, ότι μπορεί να παρουσιάσει πάλι τέτοιο πρόσωπο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ήταν η συγκυρία τέτοια αυτή τη φορά, νομίζω.

Βαρύ πρόγραμμα

Και η αλήθεια είναι ότι έχουν και τα δίκια τους αρκετοί παίκτες που έχουν δώσει συνεχόμενα ματς με τους συλλόγους τους. Ήταν βαρύ το πρόγραμμα των προηγούμενων εβδομάδων.

Μην την φοβάσαι εκεί

Στο μουντιάλ, λοιπόν, δεν την φοβάμαι την εθνική. Θα είναι όπως πρέπει. Στα δύσκολα πάντα τα καταφέρνει.

Η ταχύτητα

Εκεί, πάντως, που ίσως υπάρχει μια ανησυχία είναι στο θέμα της ταχύτητας. Πολύ εύκολα, δηλαδή, βγαίνανε στην πλάτη των χαφ και της άμυνάς μας οι Κορεάτες.

Με γρήγορους

Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που πρέπει να το προσέξει οπωσδήποτε η εθνική εν όψει Βραζιλίας. Πώς να καλύπτει καλύτερα τους χώρους όταν αντιμετωπίζει γρήγορους αντιπάλους. Και οι περισσότεροι απ’ αυτούς που θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι σβέλτοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags