Facebook Pixel Γι' αυτό έλεγαν τον Ινσαουαράλδε... δρεπάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-10 20:01:00

Γι' αυτό έλεγαν τον Ινσαουαράλδε... δρεπάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γι' αυτό έλεγαν τον Ινσαουαράλδε... δρεπάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις... καλύτερες στιγμές του στη Μπόκα Τζούνιορς - Έγινε μύθος στην εξέδρα των φανατικών, επειδή «καθάριζε» όλους τους αντιπάλους - Άξιο τέκνο της σχολής: ή η μπάλα ή ο παίκτης...

Όταν οι ιθύνοντες του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κατέληγαν, στις αρχές του Γενάρη, στον εκλεκτό του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, γνώριζαν πολύ καλά τι έπαιρναν. Αγόραζαν τον... El Chaco. Τον 29χρονο διεθνή Αργεντινό στόπερ Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλντε, έναν υψηλόσωμο παίκτη, γνήσιο τέκνο της λατινοαμερικανικής σχολής αμυντικών.

Έναν ποδοσφαιριστή που έκανε καριέρα στηριζόμενος όχι φυσικά στην τεχνική του κατάρτιση, αλλά στην... βαθιά γνώση του ρητού: ή ο παίκτης, ή η μπάλα.

Έναν ποδοσφαιριστή που ζυμώθηκε στις μικρές κατηγορίες του αργεντίνικου πρωταθλήματος για να φτάσει αρχικά στη Νιούελς Ολντ Μπόις και στη συνέχεια στη μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία διετέλεσε αρχηγός της ομάδας και επί μια πενταετία αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Κυρίως γιατί άφησε το στίγμα του σε όλα τα ντέρμπι, στέλνοντας κόσμο και κοσμάκη στον πάγκο, στο ιατρείο του σταδίου ή ακόμα και στο... νοσοκομείο!



Ο Χουάν Ινσαουράλντε κέρδισε με τις...τάπες του και τις γροθιές του μια μεταγραφή στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι του 2012 η Σπάρτακ Μόσχας ξόδεψε 4.000.000 δολάρια για να αποκτήσει 75% των δικαιωμάτων του. Με την Σπαρτάκ αγωνίστηκε ακόμα και στο Τσάμπιονς λιγκ αλλά το φετινό χειμώνα η ομάδα επέλεξε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Κάπου εκεί οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να τον υπογράψουν, προφανώς σκεπτόμενοι πως η ομάδα είχε ανάγκη ενός τέτοιου παίκτη, ιδίως μετά την αποχώρηση του Γκαρσία.

Ο Ινσαουράλντε δικαίωσε τη φήμη του από το πρώτο κιόλας ντέρμπι στην Τούμπα. Και μπορεί ο Κάκος και ο βοηθός του να μην είδαν την “επική” μπουνιά στον Εντιγκά, αλλά το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ακριβώς όπως και το βίντεο που επιμελήθηκαν μερικοί “φίλοι” του στο YouTube και το οποίο περιλαμβάνει τις “καλύτερες” στιγμές του με τη φανέλα της Μπόκα. Κλωτσιά και κάρτα. Απολαύστε τα best of του Αργεντίνου στόπερ - “δρεπάνι”...



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags