Facebook Pixel «Ο Λέτο θέλει ΠΑΟ! Αν υπάρξει πρόταση, βλέπουμε…»
| 2011-04-15 17:32:00

«Ο Λέτο θέλει ΠΑΟ! Αν υπάρξει πρόταση, βλέπουμε…»

«Ο Λέτο θέλει ΠΑΟ! Αν υπάρξει πρόταση, βλέπουμε…»

Την επιθυμία του Σεμπάστιαν Λέτο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο μάνατζερ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στην Αθήνα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν συναντήθηκε ακόμα με τον Δημήτρη Γόντικα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Gazzetta.gr...

-Υπάρχει η πληροφορία πως βρίσκεστε στην Αθήνα. Ισχύει; Θα έχετε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό;
«Ναι είμαι στην Αθήνα. Όπως γνωρίζεται έχω αρκετές δουλειές εδώ αλλά με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Γόντικα δεν έχω φιξάρει ακόμη κάποια συνάντηση. Αν θέλει να με δει και να συζητήσουμε από κοντά, εννοείται πως θα γίνει. Έχουμε, όμως, τηλεφωνική επαφή».

-Το μέλλον του Σεμπάστιαν, το βλέπετε μακριά από τον Παναθηναϊκό;
«Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Το μόνο που μπορώ να σας πω με ακρίβεια είναι την επιθυμία του Σεμπάστιαν. Ο παίκτης μου είναι χαρούμενος στο κλαμπ, νιώθει άνετα και ευτυχισμένος με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά πάντα στο μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή βρίσκεται το επόμενο βήμα αλλά δεν είναι και πολλές που το επίπεδο τους βρίσκονται πάνω από τον Παναθηναϊκό. Αν υπάρξει πρόταση θα δούμε αλλά σας ξαναλέω ότι ο Σεμπάστιαν θέλει να παραμείνει».

-Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός... ψάχνεται για να πουλήσει τον Λέτο λόγω των προβλημάτων στα διοικητικά. Είστε ενήμερος;
«Εδώ διαφωνώ. Έχω διαφορετική ενημέρωση. Αυτό που ξέρω από τις επαφές μου με ανθρώπους της ομάδας είναι πως θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags