Facebook Pixel «Αρκετοί... Βελλήδες ίσως να μπορέσουν να αλλάξουν τον βόθρο»
| 2014-03-12 22:21:00

«Αρκετοί... Βελλήδες ίσως να μπορέσουν να αλλάξουν τον βόθρο»

«Αρκετοί... Βελλήδες ίσως να μπορέσουν να αλλάξουν τον βόθρο»

Το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Νίκος Καρούλιας, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα, για τον «πόλεμο» του Σταμάτη Βελλή με την ΕΠΟ, αλλά και για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρούλιας στον Athletic Radio 104,2

Για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ από αγωνιστικής πλευράς δεν έχει καμιά σχέση με τον Απόλλων. Ο Πορτογάλος κάνει καλή δουλειά και η ομάδα έχει σωθεί ήδη. Είναι αξιόλογη η προσπάθεια όλων. Των διοικούντων, παικτών, προπονητών και φιλάθλων. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Η διαφορά είναι στο διοικητικό. Εκεί έχει πρόβλημα ο ΟΦΗ που δεν έχει ο Απόλλων τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Η μία ομάδα δυσκολεύεται στο αγωνιστικό και η άλλη στο διοικητικό κομμάτι. Είναι ιστορικές ομάδες και άλλες ομάδες που λείπουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ ο Ηρακλής και άλλες. Υπάρχουν ομάδες με 150 φιλάθλους. Θα πρέπει ο Απόλλων που είναι και 8ος σε συμμετοχές στην Α εθνική να παραμείνει στην κατηγορία. Κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τώρα το χρήμα φτιάχνει οι ομάδες. Κακά τα ψέματα πλέον ούτε οι φίλαθλοι μπορούν να βοηθήσουν τουλάχιστον σε επίπεδο Α’ Εθνικής».

Τι του έχει κάνει εντύπωση στον ΟΦΗ: «Μου αρέσει ο προπονητής. Πιστεύει αυτό που κάνει, βγάζει στοιχεία που μου αρέσουν και αυτό με ενθουσιάζει. Ο παίκτης θέλει να τον εκφράζει ο προπονητής, να παίζει μαζί του. Τα συναισθήματα που βγάζει στο γήπεδο να τα βλέπει και στον πάγκο. Αυτό το πράγμα το έχει περάσει ο Πίντο στην ομάδα και στον κόσμο. Ήταν μια πετυχημένη επιλογή από πλευράς διοίκησης».

Για τους τριγμούς που δημιουργεί ο Απόλλωνας με τις δηλώσεις του Βελλή: «Ο Σταμάτης είναι αυτόνομος και ότι έχει να πει τα λέει από μόνος του.Θέλω να ενισχύσω αυτές τις απόψεις και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι Βελλήδες. Το ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο κατώτερο επίπεδο, μειώνονται οι φίλαθλοι, από παντού έρχονται μηνύματα περί στημένων αγώνων. Η ΕΠΟ κάνει πράγματα τρελά και πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είμαστε σε ένα κράτος που δεν τηρούνται οι νόμοι και κάποιοι άνθρωποι κάνουν ότι θέλουν και κανένας δεν κόπτεται. Το κράτος μπορεί αν θέλει με τους νόμους του να κάνει αυτός που διοικούν το ποδόσφαιρο να τους τηρούν. Η ΕΠΟ δεν το κάνει. Κάποιοι άνθρωποι σαν τον Βελλή ίσως να μπορέσουν να αλλάξουν τον βόθρο που υπάρχει εκεί».

Για την παρουσία του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν κάναμε τις σωστότερες επιλογές και δεν παίξαμε την μπάλα που θέλαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κάλλιστα περισσότερους βαθμούς αλλά και η διαφορά από άλλες ομάδες θα μπορούσαν να ήταν μεγαλύτερη αν δεν γίνονταν κάποια τερτίπια. Η αλήθεια είναι πως έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά. Τα παιδιά έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και δείχνουν μεγάλη αποφασιστικότητα για το θέμα της παραμονής».

Για την μάχη της παραμονής: «O Απόλλων είναι μια ομάδα με υγεία. Μια ομάδα που πληρώνει τα πάντα, που δεν κάνει όλες oι ομάδες και οι παίκτες αισθάνονται καλά και έχουν καταλάβει πως το ότι είναι σίγουροι για τα πάντα, θα πρέπει να το υπερασπίσουν με νύχια και δόντια για να ξανακάνουν μια τέτοια ωραία χρονιά. Δηλαδή να είναι όλα τα προβλήματα λυμένα. Βλέπουν τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν και το έχουν πάρει μόνο τους το καράβι μαζί με τους προπονητές».

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Απόλλων στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα δεν είχε την εμπειρία της Α’ Εθνικής. Έλειπε 13 χρόνια και υπήρχε έλλειψη εμπειρίας. Στην πρώτη κατηγορία παίζονται πολλά. Είναι πολλά τα λεφτά και ως εκ τούτου χρειάζεσαι μια εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Αυτοί που ήταν πιο κοντά στην ομάδα δεν την είχαν και γι' αυτό δεν μπήκαμε από την αρχή δυνατά. Στην διάρκεια βελτιώθηκαν καλύτερα τα πράγματα και τώρα που έσφιξαν τα γάλατα τα παιδιά δείχνουν τσαμπουκά στα δύσκολα και χαρακτήρα και αυτό με ικανοποιεί. Βέβαια δεν είναι μόνο ο Απόλλωνας είναι και γύρω από το Απόλλωνα τι γίνεται και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είναι μόνο ο διαιτητής που ενδεχομένως να αδικήσει τον Απόλλωνα αλλά τι συμβαίνει και στις υπόλοιπες ομάδες. Εκεί γίνονται τα όργια. Παράδειγμα το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό και πολλά άλλα. Μιλάμε για κραυγαλέες περιπτώσεις. Δεν εξαρτάται μόνο από την ομάδα. Τα παιδιά θα κάνουν ότι μπορούν και πιστεύω στο τέλος να σωθεί η ομάδα κάτι που θέλουν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Όλοι κάνουν την πάπια μήπως και τους κυνηγήσουν οι από πάνω. Οι υγιείς φίλαθλοι θέλουν τον Απόλλωνα στην Α εθνική και ελπίζω και εμείς να το πραγματοποιήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags