Facebook Pixel Ξέρει την ερμηνεία των λέξεων;
| 2011-04-16 10:29:00

Ξέρει την ερμηνεία των λέξεων;

Ξέρει την ερμηνεία των λέξεων;

Σκάνδαλο χαρακτήρισε την παραλίγο μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, πέρσι το καλοκαίρι, ο Πέτσκο, που θέλει να μοιάσει στον... Γκερέιρο!

Διαβάστε τη συνέντευξη του Πολωνού κυνηγού στο "sport.interia.pl" και θυα καταλάβετε. Αν καταλάβετε...

-Τώρα καθόμαστε και πίνω εγώ “koelschu” (σ.σ. παραδοσιακή μπίρα της Κολωνίας) και εσύ πίνεις Κόκα-Κόλα. Δεν πίνεις μια μπίρα ακόμα και για να δεις ένα ματς σαν το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τσέλσι;
«Μερικές φορές πίνω μπίρα, μετά από αγώνες πάμε στην αίθουσα VIP, όπου ακόμα και ο αντιπρόεδρος μας κερνάει. Αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να αποφεύγω όσο το δυνατόν περισσότερο να πίνω. Ακόμα κι αν πίνουν όλοι οι άλλοι, εγώ θα παραγγείλω νερό ή αναψυκτικό τύπου Κόκα-Κόλα. Θέλω να γίνω σαν τον Ρότζερ…»

-Τον Ρότζερ;
«Ακριβώς, σαν τον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος δεν πίνει αλκοόλ…»

-Τί είχε γίνει με το επεισόδιο που είχε με έναν από το προσωπικό της Βίσλα;
«Αυτό που έγινε στην Κρακοβία, δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Όπως και να ‘χει, η πρώτη γυναίκα μου, Άννα, μου ξεκαθάρισε το κεφάλι. Πρόσφατα μου είπε ότι κάθε τρεις μήνες, μπλέκω και σε ένα πρόβλημα. Αυτό το καλοκαίρι ήταν το μεταγραφικό σκάνδαλο, όταν πήγα στην Αθήνα για να διαπραγματευτώ με τον Παναθηναϊκό και το φθινόπωρο έπινα πάλι μπίρα στην Κρακοβία, και το Δεκέμβριο πάλι μπέρδεμα με τη μεταγραφή. Τώρα, αρκετά με τα σκάνδαλα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το Euro 2012. Αυτό υπερτερεί εναντίον όλων».

-Μετάνιωσες που δεν έμεινες (σ.σ. στη Λεχ Πόζναν) για τους αγώνες του Europa League με την Μπράγκα;
«Ναι, αλλά στην Bundesliga είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Εδώ, κάθε εβδομάδα παίζω αγώνες με ομάδες επιπέδου Champions League. Και η Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ, η Σάλκε, η Μπάγερ Λεβερκούζεν… Στη Γερμανία, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου είχα ήδη παίξει παλέψει για βαθμούς, την ώρα που στην Πολωνία δεν θα ήξερα αν θα είχα ξεκινήσει προπονήσεις. Πάντα ήθελα να ταξιδέψω στη Δύση. Ο Παναθηναϊκός και η Χόφενχαϊμ με ήθελαν, αλλά η πρόταση της Κολωνίας ήταν η καλύτερη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags