Facebook Pixel «Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα»
| 2014-03-23 20:45:00

«Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα»

«Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα»

Στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρεθυμνιώτης προπονητής:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα πραγματικό ενδιαφέρον παιχνίδι. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα. Πιστεύω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, έχοντας καλή εικόνα, ενώ προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Στο πρώτο μέρος υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ευτυχήσαμε να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα και καταφέραμε να προηγηθούμε, Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μας αφήνει πίκρα ο τρόπος που χάσαμε το ματς. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτό τον αγώνα. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς».

Σε ερώτηση για το αν το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στα κενά που επέδειξε η αμυντική γραμμή του ΠΑΣ, ο Ρεθυμνιώτης προπονητής τόνισε: «Λειτουργήσαμε καλά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, ενώ πετύχαμε ένα απίθανο και ωραίο γκολ με τον Λίλα. Δυστυχώς κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση όταν δεν μας βγαίνουν στο παιχνίδι μας αφήνει πίκρα. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πιστεύω ότι προήλθαν από κακό συντονισμό. Δεν πιστεύω ότι η άμυνα μας είναι η αχίλλειος πτέρνα μας».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΣ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και αν βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού η 6η θέση η οποία μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη, ο Πετράκης σχολίασε: «Δεν θέλω να λέω κάθε Κυριακή διαφορετικά πράγματα είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι. Προπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Την Πέμπτη κοιτάμε να πάρουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Τίποτε άλλο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags