Facebook Pixel Να πώς ξεκλείδωσε τον παιχταρά ο Γεωργιάδης!
| 2014-03-26 10:30:00

Να πώς ξεκλείδωσε τον παιχταρά ο Γεωργιάδης!

Να πώς ξεκλείδωσε τον παιχταρά ο Γεωργιάδης!

Μπορεί επί των ημερών του Στέφενς στον ΠΑΟΚ ο Στοχ να σερνόταν στο γήπεδο, με τον Γεωργιάδη στην άκρη του πάγκου όμως πετάει ξανά! Ο Γ.Χ. βλέπετε, ήξερε το κουμπί του...

Το ξεκίνημα του Στοχ στον πάγκο, τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχε κάνει τους πάντες να μιλήσουν για μία πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση του Δικέφαλου, που θα βοηθούσε πολύ μέσα στη σεζόν. Η συνέχεια για τον Σλοβάκο, όμως, δεν ήταν ίδια, καθώς συνεχώς η απόδοσή του έμενε σε χαμηλά στάνταρ.

Στη συνέχεια ήρθαν και οι κόντρες με τον Στέφενς (ακόμα και δημόσια!) και, λογικά, χάλασε τελείως η διάθεση του παίκτη. Μέχρι που ανέλαβε την ομάδα ο Γεωργιάδης και βρήκε το κουμπί του! Άνθρωποι που παρακολουθούν καθημερινά τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, έχουν να λένε για τη σχέση του Γ.Χ. με τον Στοχ.

Γιατί ο Έλληνας τεχνικός από την πρώτη στιγμή έφτιαξε την ψυχολογία του παίκτη, που με τον Στέφενς ήταν χάλια, ξεκαθαρίζοντάς του ότι τον πιστεύει πολύ. Και πως τον θεωρεί ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο υπάρχει στην ομάδα του, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Παράλληλα με κάποιες αλλαγές που έκανε στον τρόπο εκγύμνασης της ομάδας ο Γεωργιάδης (που, προφανώς, βελτίωσαν τη φυσική κατάσταση και παράλληλα την απόδοση του Στοχ), ο Σλοβάκος άσος έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του ξανά. Κι αν για τον Δικέφαλο έχει χαθεί το τρένο του πρωταθλήματος, υπάρχει η μεγάλη πρόκληση του Κυπέλλου. Και λέμε μεγάλη πρόκληση, γιατί υπάρχουν οι δύο ημιτελικοί με τον Ολυμπιακό... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags