Facebook Pixel Η άγνωστη κόντρα Νταϊφά - Μελισσανίδη!
| 2014-03-28 14:30:00

Η άγνωστη κόντρα Νταϊφά - Μελισσανίδη!

Η άγνωστη κόντρα Νταϊφά - Μελισσανίδη!

Καταπληκτικό παρασκήνιο με "μάχη" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αποκαλύπτει ο Αποδυτηριάκιας στον sportdog! Πότε, πού και γιατί "μονομάχησαν" Νταϊφας - Τίγρης;

Αυτά γίνονται μονάχα από μεγάλους προέδρους ομάδων, όχι από αληταράδες. Θα γράψω για ένα γεγονός που μιλάει μόνο του. Πριν από 20 χρόνια περίπου, στη χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για να μαζέψουν φανερό χρήμα τα κοράκια στο ταμείο, από τους προέδρους των ΠΑΕ, από ποιους άλλους;

Ο Κώστας Δημητριάδης, διαιτητής FIFA, πρόεδρος του συνδέσμου Πειραιά, αφού σπηκάρει το ποίημα, τόσοι λαχνοί έμειναν από τη λαχειοφόρο αγορά, ξεκινάει το κόλπο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον εφοπλιστή Σταύρο Νταϊφά.

-Ένα εκατομμύριο, λέει το νούμερο ο Σταύρακας, αίσθηση στη σάλα του κέντρου.

Είμαστε στην εποχή της δραχμής. Ένα εκατομμύριο δραχμές ο Νταϊφάς, ποσό βαρβάτο. Στο παραδίπλα τραπέζι με έξι αεκτζήδες, Νίκος Στράτος και σία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Δημητριάδης κάνει τη ρεβεράτζα με τον τίγρη.

"Τι λέει ο αγαπητός κύριος πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Νικαιώτης φίλος των διαιτητών;...".

-Εννιακόσιες ενενήντα εννιά χιλιάδες!

Η μέγιστη κυριλάτη εξήγα. Έδωσε όσα λεφτά και ο Νταϊφάς ο Μελισσανίδης, όμως δεν κοντράρησε τον μεγάλο πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο υψηλής κλάσεως τρόπος που έδειξε το σεβασμό προς το πρόσωπό του είχε να το λέει ο μακαρίτης ο Νταϊφάς. Απλά, εκείνη τη στιγμή γύρισε στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού και γιο του συνεταίρου του. Και του είπε:

-Αυτό το παλληκάρι είναι φτιαγμένο από υλικό που θα τον πάει πολύ μπροστά.

ΠΩΣ ΕΔΙΩΞΕ δυο παικταράδες ο Νταϊφάς, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags